ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βενιζέλος: Από την καθαρή, στην… «γυμνή έξοδο»

Βενιζέλος: Από την καθαρή, στην… «γυμνή έξοδο» Κύριο

16:06 - 15 Ιαν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

«Η χώρα οδηγείται, μέσα από μία νέα γενιά ψευδαισθήσεων, σε ένα στρατηγικό κενό μετά τον Αύγουστο του 2018» δήλωσε μιλώντας στην Βουλή ο Βαγγέλης Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου.

 

Σχολιάζοντας το περιεχόμενο του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «υπηρετεί τον στόχο της καθαρής εξόδου, μόνο που τώρα αυτός είναι η γυμνή έξοδος, στην οποία μας οδηγούν οι εταίροι, έχοντας θεμελιωμένους θεσμούς εποπτείας μέχρι το 2060 και μας κρατούν υπό συζήτηση για τα μέτρα και το χρέος».

Προσέθεσε ότι απερχόμενος επικεφαλής του Εuroworking Group, Tόμας Βίζερ, θύμισε με την πρόσφατη συνέντευξή του ότι «στο μείζον ζήτημα του χρέους οι παραμετρικές αλλαγές θα είναι σταδιακές και θα υπάρχει ένα μνημόνιο με αιρεσιμότητα που θα ακολουθεί για πολλά χρόνια η χώρα».

«Η κυβέρνηση, μετά τον Ιούνιο του 2015, δεν ήταν απλώς μία κυβέρνηση πρόθυμη, αλλά επιδίωκε να αποδείξει ότι κάνει "ντιλίβερι"» , τόνισε ο κ. Βενιζελος και συμπλήρωσε ότι όχι μόνο ήταν «απολύτως ενδοτική» αλλά «παρέδωσε και τα πάντα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.