ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κάποιοι στην ΝΔ ετοιμάζονται ήδη για το συλλαλητήριο της Αθήνας

Κάποιοι στην ΝΔ ετοιμάζονται ήδη για το συλλαλητήριο της Αθήνας Κύριο

15:45 - 24 Ιαν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της συνάντησης Τσίπρα – Ζάεφ στο Νταβός, αλλά και της ταυτόχρονης συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ την Τετάρτη το απόγευμα, εξακολουθούν να εκκρεμούν τα ερωτήματα για την επίδραση του Σκοπιανού στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό.

 

Ειδικότερα στην ΝΔ, αρχίζουν να διαφαίνονται τάσεις και διαθέσεις για υιοθέτηση μίας πιο σκληρής στάσης, υπό την πίεση και του συλλαλητηρίου, αλλά και της φημολογίας περί σχηματισμού ενός εθνικοπατριωτικού κόμματος στα δεξιά της, το οποίο θα μπορούσε να πλήξει εκλογικά την αξιωματική αντιπολίτευση.

Υπό αυτές τις συνθήκες και εν όψει του συλλαλητηρίου της Αθήνας την επόμενη εβδομάδα, ένα ερώτημα είναι ποιοι από τους βουλευτές και τα στελέχη της θα συμμετάσχουν σε αυτό.

Την αρχή έχει ήδη κάνει ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι παρών και ότι δεν δέχεται την υπαρξη του συνθετικού «Μακεδονία» σε μία ονομασία του γειτονικού κράτους.

Θα ακολουθήσουν και άλλοι; Θα τους απαγορεύσει ο Κυρ. Μητσοτάκης την συμμετοχή; Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πάντως ότι οι οπαδοί της πατριωτικής γραμμής θα θελήσουν να συμμετάσχουν σε μπλοκ στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:57 - 24 Ιαν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.