ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Jumbo, το ΧΑ, ο Ψωμιάδης και η Άντζελα Δημητρίου Κύριο

09:12 - 30 Ιαν 2018
Ανεμοδείκτης

Από τον Άγγελο Κωβαίο

Μπορεί να έγινε… χοντρός ντόρος με τη διαφήμιση της Jumbo, όπου στη μουσική υπόκρουση χρησιμοποιήθηκε παράφραση του ύμνου της ΝΔ, ενώ πρωταγωνιστεί ο πρώην βουλευτής του κόμματος και πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, όμως η ίδια η Jumbo (πάντα) κερδισμένη βγαίνει…

Η διαφήμιση της Jumpo πέτυχε να συζητείται παντού, από τα καφενεία μέχρι τα… σαλόνια και από το δρόμο μέχρι τους διαδρόμους της Βουλής!

Όπως είχε γίνει παλαιότερα με άλλες διαφημίσεις της εταιρείας, με πιο χαρακτηριστική την περυσινή στην οποία πρωταγωνιστούσε η (αοιδός) Άντζελα Δημητρίου όπου στην… ούγια έλεγε «χτύπα σαν άντρας» η οποία επίσης και αποσύρθηκε…

Χθες λοιπόν η μετοχή της Jumbo συνέχισε την εξαιρετική της πορεία εσχάτως, κλείνοντας με νέα άνοδο 2,77% στα 16,30 ευρώ, ισοφαρίζοντας τα υψηλά έτους, στα οποία είχε να βρεθεί από το Μάιο του 2017.

Παράλληλα, η εταιρεία πλασαρίστηκε στην 7η θέση των κεφαλαιοποιήσεων του ΧΑ με αποτίμηση 2,21 δισ. ευρώ, ξεπερνώντας τη Motor Oil που με 2,17 δισ. ευρώ πέρασε στην 8η θέση! 

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.