ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δεν θα είναι η μητέρα των μαχών, θα είναι μία κόλαση…

Δεν θα είναι η μητέρα των μαχών, θα είναι μία κόλαση… Κύριο

16:12 - 20 Φεβ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Με το δημοσιογραφικό κλισέ «η μητέρα των μαχών» περιγράφεται η προγραμματισμένη συζήτηση της Τετάρτης στην Βουλή για την σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης της υπόθεσης Novartis.

 

 

Ασχέτως της σκοπιμότητας επιστράτευσης τετριμμένων εκφράσεων, η συζήτηση θα είναι ομολογουμένως μία μάχη. Και θα είναι μάλλον κολασμένη.  

Τουλάχιστον τρεις από τους ομιλητές έχουν ήδη καταθέσει μηνύσεις κατά μαρτύρων, υπουργών, του Πρωθυπουργού και δικαστικών λειτουργών: Οι Αντ. Σαμαράς, Βαγγέλης Βενιζέλος και Αδωνις Γεωργιάδης.

Αναμένεται να μιλήσουν όλοι οι αρχηγοί, οι περισσότεροι από τους αναφερόμενους στην δικογραφία ενώ από την κυβέρνηση εισηγητές θα είναι οι Δ. Παπαγγελόπουλος, Α. Ξανθός και Π. Πολάκης. Και μόνο από την σύνθεση της τελευταίας ομάδας καταλαβαίνουμε τι θα πρέπει να αναμένουμε… Πιθανώς δε κουβέντες που έχουν ανταλλαγεί στο παρελθόν μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη («θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια», «είσαι κότα λειράτη» κ.ά. να φαντάζουν από αύριο απλώς χαριτωμένες φιλοφρονήσεις. 

 

Για όσους έχουν την αντοχή, η συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 9 το πρωί και να διαρκέσει άνω των 10 ωρών…

Τελευταία τροποποίηση στις 16:16 - 20 Φεβ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.