ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η μακρόσυρτη συζήτηση για την Novartis, οι επιπλήξεις της Τασίας και… μία βλάβη στα μικρόφωνα

Η μακρόσυρτη συζήτηση για την Novartis, οι επιπλήξεις της Τασίας και… μία βλάβη στα μικρόφωνα Κύριο

11:55 - 21 Φεβ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μία ώρα και πλεον συμπληρώθηκε ήδη από την έναρξη της συζήτησης στην Βουλή για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis.

 

 

Με προεδρεύουσα την Τασία Χρισοδουλοπούλου, να δίνει τα γνωστά μαθήματα από την έδρα και να μαλώνει κάποιες φορές τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, η συζήτηση μέχρι στιγμής έχει αναλωθεί σε καθαρά διαδικαστικά ζητήματα. 

 

Αν οι κάλπες πρέπει να είναι μία ή δέκα (ή και 12, όπως ακούστηκε…), αν το όνομα Π.Κ. που αναφέρεται στην δικογραφία είναι του Παναγιώτη Κουρουμπλή και γιατί τελικά αποφαίνεται εκ των προτέρων ότι στην δική του περίπτωση έχουν παραγραφεί τα αναφερόμενα στην δικογραφία, καθώς και διάφορα άλλα τέτοια. 

Σαν να μην έφτανε η καθυστέρηση, όταν ζήτησε τον λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Μαντάς, φάνηκε ότι δεν λειτουργούσε το μικρόφωνό του και έτσι η κ. Χριστοδουλοπούλου διέκοψε την συνεδρίαση για πέντε λεπτά ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη.  

Τελικά δεν αποκαταστάθηκε, απλώς επειδή δεν… υπήρχε βλάβη. Η προεδρεύουσα αναζήτησε τον κ. Μαντά, όμως εκείνος απουσίαζε (μάλλον είχε πάει για τσιγάρο). 

Επέστρεψε εσπευσμένως στο έδρανό του και εισέπραξε και αυτός μία επίπληξη…

Τελευταία τροποποίηση στις 11:59 - 21 Φεβ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.