ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αδωνις: «Διεφθαρμένος ο Τσίπρας» - Μαξίμου: «Πάρε ηρεμιστικά»

Αδωνις: «Διεφθαρμένος ο Τσίπρας» - Μαξίμου: «Πάρε ηρεμιστικά» Κύριο

15:48 - 23 Φεβ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Οσο πάει, θα γίνεται και καλύτερο. Μετά την σφοδρή αντιπαράθεση στην Βουλή την Τετάρτη, ο Αδωνις Γεωργιάδης επανήλθε την Παρασκευή ορεξάτος και δριμύτερος. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην τηλεόραση του Αlpha επιτέθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα, ανεβάζοντας ταχύτητα και αποκαλώντας τον «διεφθαρμένο».

 

Είπε μεταξύ άλλων: «Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει πού έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω».

Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε φυσικά να απαντήσει:

«Με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας.  Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».

Και βεβαίως, δεν θα μπορούσε να λείπε το εξυπνακίστικο σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου:

«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δε μπορεί, θα έχει και η Novartis»

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:51 - 23 Φεβ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.