ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απειλές Δραγασάκη κατά Στουρνάρα!

Απειλές Δραγασάκη κατά Στουρνάρα! Κύριο

13:29 - 01 Μαρ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Με την αναβάθμιση του Γιάννη Δραγασάκη και την επικράτηση της παλαιάς φρουράς του ΣΥΡΙΖΑ στην διαδικασία λήψης αποφάσεων, δεν θα πρέπει να αποκλείουμε και κάποιες ευρύτερες αλυσιδωτές αντιδράσεις, με επιπτώσεις στην ίδια την πορεία της χώρας.

 

Ο νέος υπουργός Οικονομίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έσπευσε αμέσως μετά τον ανασχηματισμό να δώσει μία συνέντευξη, στην οποία διατυπώνει ούτε λίγο ούτε πολύ και μία έμμεση απειλή κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα.

 

Μιλώντας για την περιβότη καθαρή έξοδο από το μνημόνιο χωρίς προληπτική γραμμή στήριξης, ο κ. Δραγασάκης αναγνωρίζει ότι υπάρχουν κίνδυνοι σ’ αυτόν τον τρόπο μετάβασης, όμως σε μία έμμεση αναφορά του στις απόψεις Στουρνάρα, αναφέρει ότι δεν αρκεί η επισήμανση των κινδύνων, αλλά απαιτείται και η ιεράρχσή τους.

 

Σχολιάζοντας δεν την θέση του κ. Στουρνάρα υπέρ της λύσης της μη «καθαρής» εξόδου, δηλώνει: «η κυβέρνηση δεν σχολιάζει τις ανεξάρτητες αρχές», όμως προσθέτει και ότι: «αν υπάρξει η εντύπωση πως οι επιλογές της ΤτE δεν είναι αντικειμενικές, τότε ενδεχομένως να υπάρξει θέμα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.