ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατηγορούν τον Κουβέλη για «πληρωμένο πολιτικό συμβόλαιο»

Κατηγορούν τον Κουβέλη για «πληρωμένο πολιτικό συμβόλαιο» Κύριο

13:52 - 01 Μαρ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Δεν είναι μόνο τα χλευαστικά σχόλια που κυριάρχησαν κατά του Φ. Κουβέλη με αφορμή την υπουργοποίησή του. Το πρωί της Πέμπτης ακούστηκαν και βαριές κουβέντες εις βάρος του. Όπως αυτή που είπε ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Βρούτσης.

 

«Για τρία ολόκληρα χρόνια πολλοί διακωμωδούσαν την παρουσία του κ. Κουβέλη στην πολιτική ζωή της χώρας, υπό την έννοια ότι δεν έχει αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι όμως, ανάμεσά τους και εγώ, κρατούσαν το ενδεχόμενο να είχε ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά καθαρά για ιδεολογικούς λόγους. Δεν συμφωνούσε, δηλαδή, με τις περικοπές μισθών και συντάξεις» είπε ο πρώην υπουργός στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Και συμπλήρωσε: «Σήμερα, όμως επιβεβαιώνεται πως πρόκειται για μία πολύ άθλια συμφωνία, ένα πολιτικό συμβόλαιο που είχε να κάνει με την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά και τον συμβιβασμό του κ. Κουβέλη με δύο μνημόνια, την παράδοση του εθνικού πλούτου της χώρας για 99 χρόνια, για μειώσεις των κατά 40% επιπλέον σε σχέση με το 2014 και για τη μείωση των μισθών στα επίπεδα των 327 ευρώ».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.