ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο αντιπερισπασμός του Τσίπρα στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Ο αντιπερισπασμός του Τσίπρα στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής Κύριο

08:25 - 14 Μαρ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένο το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ… φρόντισε να μην είναι αυτό το μοναδικό θέμα που θα μας απασχολήσει εκείνες τις ημέρες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει λοιπόν στις 16 και 17 Μαρτίου, στην Αθήνα μία διήμερη ευρωπαϊκή συνάντηση, με τίτλο «Ενώνοντας δυνάμεις για μια άλλη Ευρώπη».

Σε αυτή θα μιλήσουν ευρωβουλευτές σοσιαλιστικής προέλευσης, η συμπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων Σκα Κέλερ, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης. 

Η συνάντηση θα έχει, όμως, και… άρωμα ΠΑΣΟΚ, καθώς θα μιλήσουν επίσης η Λούκα Κατσέλη και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. 

Επίσης, θα συμμετέχει ο Αριάν Φοντενέλ (Εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Emile Vandervelde του  Σοσιαλιστικού Κόμματος Βελγίου), Γιάννης Μυλόπουλος (Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ), Χάιντζ Μπίρμπαουμ (Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής & Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της Die Linke, Γερμανία), Άννα Μαρία Γκόμες (Ευρωβουλευτής  Σοσιαλιστικού Κόμματος Πορτογαλίας, Ομάδα Σοσιαλιστών & Δημοκρατών).

Το λες και… αντιπερισπασμό στο νέο εγχείρημα στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.