ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Χέρι-χέρι» Σπίρτζης και Λυμπερόπουλος

«Χέρι-χέρι» Σπίρτζης και Λυμπερόπουλος Κύριο

08:44 - 15 Μαρ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Η ταύτιση απόψεων της ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών με τον Πρόεδρο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, έγινε περισσότερο αισθητή από ποτέ στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου όπου συζητείται το νομοσχέδιο που ρυθμίζει θέματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αλλά και των ταξί.

Ο κ. Λυμπερόπουλος μίλησε με θερμά λόγια για την κυβέρνηση και εξήρε την προσπάθειά της για να νομοθετήσει σχετικά με τις εταιρείες, όπως η taxibeat. Παράλληλα, επιτέθηκε στις προηγούμενες κυβερνήσεις και στον «νεοφιλελεύθερο διαπλεκόμενο καπιταλισμό»!

«Υπήρχε πίεση από το 2010 για να καρτελοποιήσουμε την κοινωνία. Τελικά βρίσκουμε μια κυβέρνηση που παλεύει με κάθε τρόπο με αντίμετρα και λάθη και είναι η αντιπολίτευση που κάνει κριτική», είπε απευθυνόμενος στη ΝΔ ο Πρόεδρος των ταξιτζήδων.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η μόνη καινοτομία της taxibeat είναι να εισπράττει το μίσθωμα και να μην πληρώνει τον ταξιτζή.

Στην ίδια γραμμή οι Χρήστος Σπίρτζης και Νίκος Μαυραγάνης εστίασαν ιδιαίτερα στο θέμα της φορολογίας και κατηγόρησαν την taxibeat ότι φοροδιαφεύγει.

Η ουσία της υπόθεσης είναι πως ταξιτζήδες και υπουργείο Μεταφορών κινούνται χέρι - χέρι. Ίσως έτσι εξηγείται που την περασμένη εβδομάδα, όταν ταξιτζήδες έσπασαν αυτοκίνητο της Uber και προπηλάκισαν τον οδηγό του, δεν βγήκε μία ανακοίνωση που να καταδικάζει αυτή την ενέργεια, ούτε για τα... προσχήματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.