ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βουλευτής Θεσσαλονίκης το τερματίζει: «Ο Σαββίδης δεν είχε όπλο»!

Βουλευτής Θεσσαλονίκης το τερματίζει: «Ο Σαββίδης δεν είχε όπλο»! Κύριο

14:09 - 15 Μαρ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είναι γνωστό το δόγμα: «αφού η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για εκείνην».

 

Με βάση αυτό πορεύονται πολλοί, πολιτικοί κατά κύριο λόγο, αλλά κάποιες φορές η αντίληψη αυτού του είδους ξεπερνά και τα όρια του ευτράπελου.

Ενώ λοιπόν μία ολόκληρη χώρα έχει γίνει άνω κάτω και μία κυβέρνηση πελαγοδρομεί έπειτα από την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με το περίστροφο στο γήπεδο της Τούμπας την προηγούμενη Κυριακή, βρέθηκε ένας βουλευτής (Β' Θεσσαλονίκης), ο οποίος δεν είδε αυτό που είδαν όλοι.

 

Φαίνεται και ότι δεν άκουσε κιόλας, γιατί αφότου ο ίδιος ο Σαββίδης ζήτησε εκείνην την μισή συγγνώμη, ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς της Ενωσης Κεντρώων (που κατά γενική εκτίμηση είχε ιδιαίτερη δύναμη στην Θεσσαλονίκη με την βοήθεια των οπαδών του ΠΑΟΚ), δήλωσε τα εξής εκπληκτικά:

«Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από που προέρχεται η φωτογραφία αυτή». Όσο δε μιλούσε (στο Θέμα 104,6), το έκανε χειρότερο:

 

«Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του. Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του».

Υπάρχει και συνέχεια:

 

«Ο πρόεδρος πρόεδρος της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 90' μετά την παρωδία του διαιτητή και του επόπτη που μετά από 5 λέπτα ακυρώνει το γκολ κατόπιν πίεσης ενώ όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πιστέψαμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα». Και φυσικά, δεν έλειψε το ποίημα για το κατεστημένο (προφανώς της Αθήνας) και όλα τα γνωστά: «Ήρθαν για χειρουργείο μέσα στην Τούμπα από το κατεστημένο της Αθήνας. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην πάρει το νταμπλ».

 

Θα μπορούσε να είναι ένα επικό τρολάρισμα. Δεν είναι όμως. Ο άνθρωπος αυτός εκλέγεται βουλευτής. Και από όλα όσα συνέβησαν, όπως καταλαβαίνουμε, το πρόβλημα εστιάζεται στο μπουφάν του Σαββίδη...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.