ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Αυλωνίτου «το έκανε λύσσα»: «Σχεδιασμένη η αναφορά του Τσίπρα σε Gornamacedonija»

Η Αυλωνίτου «το έκανε λύσσα»: «Σχεδιασμένη η αναφορά του Τσίπρα σε Gornamacedonija» Κύριο

14:15 - 26 Μαρ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όταν η λογική του «πετάει ο γάιδαρος» συνδυάζεται με το γενικό δόγμα «ό,τι να ΄ναι» που κυριαρχεί στην χώρα, προκύπτουν πολλά ευτράπελα.

Μόνο κάπως έτσι μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες, ειδικώς από στελέχη της συμπολίτευσης.

Ένα όμορφο παράδειγμα, τα όσα είπε την Δευτέρα το πρωί η Ελένη Αυλωνίτου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ρ/σ της Θεσσαλονίκης.

«Όταν είσαι στην κυβέρνηση γίνεσαι πιο πραγματιστής...», ήταν μία απάντησή της σχετικά με την πώληση του λιμανιού, την οποία το κόμμα της πολεμούσε με σθένος έως ότου τα βρει σκούρα.

 

Νωρίτερα όμως είχε εκφράσει και άποψη για την διπλωματική επάρκεια του Πρωθυπουργού, ο οποίος προ ημερών αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπους τις προσδοκίες της ελληνικής κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση των Σκοπίων, λέγοντας σε δημοσιογράφο από την πΓΔΜ ότι ελπίζει σε λίγο καιρό να λέει ότι προέρχεται από την Gornamacedonija.

 

«Δε νομίζω ότι ήταν λάθος του πρωθυπουργού η αναφορά περί Gorna Macedonija στη δημοσιογράφο. Ο πρωθυπουργός είναι πάντα προετοιμασμένος και για τέτοιες ερωτήσεις, οπότε θεωρώ ότι ήταν σχεδιασμένο αυτό που είπε, κατά κάποιο τρόπο, δημιουργεί ένα κλίμα, δεν ήταν καθόλου λάθος. Είναι από τα ονόματα που η ελληνική πλευρά θα ήθελε, αυτό έχει φανεί. Να περιμένουμε να τελειώσει η διαπραγμάτευση, να δούμε τι θα έρθει στη Βουλή. Είναι πάρα πολύ υπεύθυνος ο πρωθυπουργός, νομίζω ότι είχε στο μυαλό του κάποιο σχεδιασμό», δήλωσε η κ. Αυλωνίτου.

 

Αραγε αναρωτιέται ότι με την απάντησή της αυτή μάλλον το έκανε όλο πολύ χειρότερο;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.