ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μετά την αποχώρηση Τσίπρα από την Θεσσαλονίκη έπεσαν και οι καμπάνες στον ΠΑΟΚ

Μετά την αποχώρηση Τσίπρα από την Θεσσαλονίκη έπεσαν και οι καμπάνες στον ΠΑΟΚ Κύριο

12:54 - 29 Μαρ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Αφού αποφάσεις ακυρώθηκαν, γκολ κατακυρώθηκαν, άλλοι ποδοσφαιρικοί αγώνες δεν τελείωσαν και άλλοι δεν ξεκίνησαν – και όλα αυτά με πρωταγωνιστή τον ΠΑΟΚ, τελικά το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε.

 

Όμως επισυνέβη με την δέουσα καθυστέρηση. Δεδομένου ότι την Τετάρτη το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο να μιλήσει σε άλλο ένα περιφερειακό συνέδριο στην Θεσσαλονικη – από αυτά που μυρίζουν πολύ έντονα εκλογές, δεν ήταν δυνατόν να έχει εκδοθεί πριν την επίσκεψή του η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, με την οποία ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών απ' το εφετινό πρωτάθλημα, δύο απ' το επόμενο, μηδενισμό στον αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς και με τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την Ένωση.

Επίσης, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών ετών στον Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις του αγώνα που δεν τελείωσε.

Υποσχέθηκε βέβαια ο Πρωθυπουργός νέο γήπεδο στην Τούμπα, αλλά δεν είναι βέβαιον ότι αρκεί η υπόσχεση για να χρυσωθεί το χάπι.

Να δούμε τώρα, πώς θα είναι η υποδοχή του κ. Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη όταν (και αν…) ξαναεπισκεφθεί την πόλη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.