ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Σιωπηρή» η συνάντηση Τσίπρα- Αβραμόπουλου για το προσφυγικό

«Σιωπηρή» η συνάντηση Τσίπρα- Αβραμόπουλου για το προσφυγικό Κύριο

17:41 - 30 Μαρ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Xωρίς να γίνουν δηλώσεις, ολοκληρώθηκε η συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ε.Ε., Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν το θέμα των προσφυγικών ροών ενόψει του καλοκαιριού.

Είναι προφανές πως η υπόθεση Novartis και το γεγονός πως το όνομα του κ. Αβραμόπουλου βρέθηκε στις κάλπες της Προανακριτικής έχει προκαλέσει ρήγμα στις σχέσεις του Επιτρόπου με το Μαξίμου.

Κάπως έτσι εξηγείται και η "βουβή" συνάντηση της Παρασκευής. Δεν υπήρξαν κάμερες κατά την υποδοχή, δεν έγιναν κοινές δηλώσεις, παρά μόνο εκδόθηκε μία ανακοίνωση με μία λιτή δήλωση από τη μεριά του Επιτρόπου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Επειδή, όμως, το προσφυγικό είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και οι ροές προσφύγων έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να "φουντώσουν" κι άλλο όσο θα φτιάχνει ο καιρός, ας ελπίσουμε πως Τσίπρας και Αβραμόπουλος θα συνεργαστούν όπως πρέπει.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν πρέπει η "κόντρα" της Novartis να "χαλάσει" τη συνεργασία στο ζήτημα των προσφυγικών ροών, που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:38 - 30 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.