ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Βενιζέλος δεν πάει ΝΔ, αλλά τα... χώνει στο Κίνημα Αλλαγής

Ο Βενιζέλος δεν πάει ΝΔ, αλλά τα... χώνει στο Κίνημα Αλλαγής Κύριο

07:11 - 16 Απρ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπολύει πυρά σε όσους τον "στέλνουν" στη ΝΔ, αλλά παράλληλα εκφράζει δημόσια και τις διαφωνίες του για το πώς "στήνεται" το Κίνημα Αλλαγής.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με συνέντευξη του στο «Βήμα» χαρακτήρισε όσους διακινούν αυτά τα σενάρια ως «ελάχιστους γελοίους» ανήκοντες στην κατηγορία που «διέσπασαν το χώρο ή συνεργάστηκαν απροκάλυπτα με τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τώρα παριστάνουν τους τιμητές, ασεβούν κατά του αγώνα που δώσαμε την  περίοδο 2010-2015, την οποία χαρίζουν στη ΝΔ».

Παράλληλα τονίζει πως την θέση του για τον ρόλο της Δημοκρατικής παράταξης την παρουσίασε στο Συνέδριο. Ιδιαίτερης σημασίας το ζήτημα που θέτει ως «ηθική υποχρέωση» να υπερασπιστεί το 2010- 2015.

Παράλληλα εξαπολύει πυρά – για πρώτη φορά – εναντίον των διαδικαστικών θεμάτων στο νέο φορέα λέγοντας πως «αποδυναμώνεται με την επικράτηση μιας παλαιοκομματικής πρακτικής διακανονισμών «κορυφής» και παραγοντισμών. Φτάσαμε έτσι σε ένα Συνέδριο χωρίς εκλεγμένους συνέδρους, σε μια Κεντρική Επιτροπή και σε μια Εκτελεστική Γραμματεία με μέλη διορισμένα από τα πρόσωπα που κλήθηκαν να συγκροτήσουν το Πολιτικό Συμβούλιο πριν το Συνέδριο αλλά παραμένουν και μετά ως μόνιμη κατάσταση».

Σίγουρα η συνέχεια στις σχέσεις Βενιζέλου με την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.