ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάλι προτρέχει ο Παπαδημούλης!

Πάλι προτρέχει ο Παπαδημούλης! Κύριο

12:03 - 18 Απρ 2018
Νένα Σώκου

Από Νένα Σώκου

Μία ολόκληρη ημέρα πριν η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου αποφασίσει το αν θα εγκρίνει ή όχι τις προτάσεις Ψηφίσματος (σ.σ δύο είναι και όχι μία) που υποβλήθηκαν, για το θέμα της απελευθέρωσης των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, έσπευσε να προδικάσει το αποτέλεσμα, με δηλώσεις του στο ευρωπαϊκό δίκτυο ενημέρωσης «Euractiv».

Καθόλου προβληματισμένος από την ελαχιστότατη συμμετοχή ξένων ευρωβουλευτών, στην χθεσινή σχετική συζήτηση στην Ολομέλεια, ο έλληνας ευρωβουλευτής εμφανίζεται να προκαθορίζει την απόφαση της Ολομέλειας για το επίμαχο θέμα, η οποία όμως θα ληφθεί αύριο το απόγευμα εδώ στο Στρασβούργο.

Ομιλεί, λοιπόν, για Ψήφισμα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που ακόμη δεν έχει εγκριθεί και το χαρακτηρίζει μάλιστα, «χαστούκι για τον Ερντογάν» και «αυστηρότερο από τις δηλώσεις του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλτ Τουσκ και του Προέδρου της Κομισιόν Z. K. Γιούνκερ».

Προφανώς θα έχει τις διαβεβαιώσεις του, διότι αν το τούρκικο λόμπυ έχει κάνει «δουλίτσα» και τα ψηφίσματα απορριφθούν, δεν θα ξέρει που να κρυφθεί…

Νίκος Ρούσσης - Στρασβούργο

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.