ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι δύο εκδοχές του τηλεφωνήματος Τζανακόπουλου - Μαρινάκη

Οι δύο εκδοχές του τηλεφωνήματος Τζανακόπουλου - Μαρινάκη Κύριο

12:36 - 30 Απρ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταγγελία από τη μεριά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, πως δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Πριν από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, από άγνωστο αριθμό. Ηταν ένας κύριος που μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τόνο σχεδόν απειλητικό, ζητούσε να μάθει το συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο. Αυτή η κυβέρνηση δεν συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται. Καλή σας νύχτα κύριοι», έγραψε συγκεκριμένα σε tweet του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η πλευρά Μαρινάκη, πάντως, δίνει μία διαφορετική πτυχή... Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία το τηλεφώνημα Μαρινάκη προς Τζανακόπουλο, όντως έγινε, αλλά δεν υπήρξε καμία απειλή, ενώ ο επιχειρηματίας απευθύνθηκε στον πληθυντικό στον κ. Τζανακόπουλο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο λόγος που οδήγησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πάρει στο τηλέφωνο τον κ. Τζανακόπουλο, ήταν κυβερνητικό non paper που χρησιμοποιούσε τον χαρακτηρισμό «ναρκέμπορας» για τον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την πλευρά Μαρινάκη, ο εφοπλιστής και άμεσα θιγόμενος από το non paper του Μαξίμου κάλεσε τον κ. Τζανακόπουλο στις 22.27, από εμφανή και όχι άγνωστο αριθμό. Εκείνος δεν απάντησε, αλλά περίπου έξι λεπτά αργότερα, στις 22.33, επέστρεψε την κλήση ρωτώντας: «Ποιος είναι;»

«Καλησπέρα κύριε Τζανακόπουλε, είμαι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και θα ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή σκοπεύω να προβώ σε νομικές ενέργειες, ποιος είναι ο συντάκτης των non papers για να ενημερώσω τους δικηγόρους μου», του είπε ο εφοπλιστής, σύμφωνα πάντα με τη δική του εκδοχή για τον διάλογο που είχαν.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.