ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο ΣΕΠΕ… ενώνει Τσίπρα και Μητσοτάκη

Ο ΣΕΠΕ… ενώνει Τσίπρα και Μητσοτάκη Κύριο

07:25 - 04 Μαϊ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), φέρνει πιο... κοντά τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο digital economy forum 2018,

Το forum θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαΐου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Κεντρικός ομιλητής στο επίσημο δείπνο του Συνεδρίου θα είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ την έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιήσει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το συνέδριο διαρθρώνεται πάνω στις εξής θεματικές ενότητες: Εξωστρέφεια, Επενδύσεις και Χρηματοδοτήσεις, Επενδύσεις στην Ελλάδα και Ανθρώπινο Δυναμικό, Ψηφιακή Ελλάδα: Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, Ψηφιακή Οικονομία, Οι αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Στις παραπάνω θεματικές ενότητες θεσμικοί εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων τόσο του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας, όσο και άλλων παραγωγικών κλάδων, αναλύουν τον καθοριστικό ρόλο της τεχνολογίας, ως απαραίτητο συστατικό, για την καθημερινή λειτουργία τους αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Κοινός παρονομαστής των παραπάνω θεματικών είναι η διευκόλυνση και η ανάδειξη ενός γόνιμου διαλόγου για το παρόν και κυρίως για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, το σχεδιασμό και τα επόμενα βήματα του ψηφιακού επιχειρείν, αλλά και το θεσμικό πλαίσιο που απαιτείται, για να επέλθει το αναπτυξιακό άλμα που χρειάζεται η χώρα μέσα από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο. Ένα σύγχρονο παραγωγικό μοντέλο, το οποίο αξιοποιεί την τεχνολογία και τη δημιουργικότητα, το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό καθώς και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.