ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έχει... ψωμί η περιοδεία Καραμανλή στη Θράκη

Έχει... ψωμί η περιοδεία Καραμανλή στη Θράκη Κύριο

21:52 - 05 Μαϊ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Όσοι πίστευαν ότι η περιοδεία του Κώστα Καραμανλή στη Θράκη θα περιοριστεί σε επισκέψεις του σε ταβέρνες διαψεύστηκαν, με τον πρώην Πρωθυπουργό να φτάνει μέχρι τα ελληνοτουρκικά σύνορα και να επισκέπτεται το Φυλάκιο ΓΕΦΥΡΑ και να συνομιλεί με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς της 16ης Μεραρχίας Πεζικού στον Έβρο.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου και Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χάρη Θεοχαρίδη, ο κ.Καραμανλής ενημερώθηκε για την κατάσταση στην περιοχή, αλλά και το γεγονός ότι οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Έχει όμως και συνέχεια. Ο πρώην Πρωθυπουργός θα συνεχίσει την περιοδεία του στη Θράκη, με επόμενο σταθμό το νομό Ροδόπης όπου θα τον υποδεχθεί ο πρώην υπουργός και πολύ φίλος του, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Επόμενη και τελευταία στάση θα είναι η Ξάνθη, όπου θα τον φιλοξενήσει ο Αλέξανδρος Κοντός. Σίγουρα έχει ενδιαφέρον τι δημόσιες εμφανίσεις θα επιλέξει να κάνει.

Οι "κύκλοι" του Κώστα Καραμανλή... διαφημίζουν τη συγκεκριμένη περιοδεία και σημειώνουν πως ο πρώην Πρωθυπουργός δείχνει το ενδιαφέρον του για τα εθνικά θέματα, ενώ φροντίζει να τονώσει και τη δυναμική της ΝΔ στην περιοχή, η οποία δεν κατάφερε στις τελευταίες εκλογές να βγάλει βουλευτή σε 2 από τους 3 παραπάνω νομούς.

Στη ΝΔ, πάντως δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από τις παραπάνω κινήσεις και δεν είναι λίγα τα στελέχη που εκπέμπουν... προβληματισμό για τις κινήσεις του κ. Καραμανλή. Ας μην ξεχνάμε πως την ίδια ώρα αρκετοί "καραμανλικοί" διαγραμμένοι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη... απειλούν με την ίδρυση νέου κόμματος.

Ο Κώστας Καραμανλής ασφαλώς και δηλώνει αντίθετος με αυτές τις ενέργειες, αλλά σίγουρα οι κινήσεις του δεν περνούν αδιάφορες στην Πειραιώς.

Σ.Π.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:34 - 05 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.