ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κουλούρι, φρέντο και… no plastic για τον πρίγκιπα

Κουλούρι, φρέντο και… no plastic για τον πρίγκιπα Κύριο

13:10 - 10 Μαϊ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Κουλούρια, φρέντο και… προσκύνημα περιελάμβανε η πρωινή βόλτα του πρίγκιπα της Ουαλίας και της δούκισσας της Κοτνουάλης στο κέντρο της Αθήνας, όπου ήλθαν σε επαφή με πολίτες και τουρίστες, με πολλούς από τους οποίους συνομίλησαν.

 

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του επισκέφθηκαν αρχικώς τον Ιερό ναό Αγίας Ειρήνης και στην συνέχεια έκαναν μία στάση στην συμβολή των οδών Αιόλου και Ερμού, όπου και αγόρασαν ένα κουλούρτ και έναν λουκουμά.

Αμέσως μετά κάθισαν σε καφέ της πλατείας όπου παρλήγγειλαν φρέντο καπουτσίνο και φρέντο εσπρέσο. Όπως είπε δε ο πρίγκιπας στο σερβιτόρο, δφεν χρησιμοποιεί πλαστικό, ως εκ τούτου το καλαμάκι δεν χρειάστηκε…

Επειτα και από αυτό επισκέφθηκαν την Καπνικαρέα, όπου ξεναγήθηκαν από τον πατέρα Θωμά Συνοδινό, με τον οποίο είχαν μακρά συνομιλία και ανανέωσαν το ραντεβού τους.

«Μου είπε "θα ήθελα να ρωτήσω πολλά αλλά μας τρέχουν συνεχώς". Του ευχήθηκα για το νέο πρίγκιπα και με ευχαρίστησε πολύ και ευχήθηκε να βρεθεί ξανά στην Ελλάδα για να τα πουν πιο αναλυτικά. Είναι απλοί και προσιτοί άνθρωποι», δήλωσε ο πατήρ Θωμάς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.