ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Φώφη βάζει τέλος στο φλερτ με ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ-Μηδενική ανοχή σε προσωπικές στρατηγικές

Η Φώφη βάζει τέλος στο φλερτ με ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ-Μηδενική ανοχή σε προσωπικές στρατηγικές Κύριο

18:21 - 10 Μαϊ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Η Φώφη Γεννηματά βλέποντας πως αρκετά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής βρίσκονται σε διαδικασία φλέρτ, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε με τη ΝΔ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να παρέμβει πριν χάσει τον έλεγχο της κατάστασης.

Το Κίνημα Αλλαγής ψάχνει τον βηματισμό του και η Φώφη Γεννηματά επιλέγει αυτή την ώρα να ξεκαθαρίσει πως ο δρόμος που επιλέγει είναι αυτός της ξεκάθαρα αυτόνομης πορείας.

Το Κίνημα Αλλαγής και η κοινωνική του βάση δεν έχει καμία περαιτέρω ανοχή σε προσωπικές στρατηγικές και διχόνοια στο εσωτερικό του, τονίζει η επικεφαλής της παράταξης, Φώφη Γεννηματά, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες στρατηγικές «αλλοιώνουν την εικόνα μας, θολώνουν το πολιτικό μας στίγμα και αντικειμενικά εξυπηρετούν τα σχέδια των πολιτικών μας αντιπάλων».

Όπως επισημαίνει η κ. Γεννηματά οι «προσωπικές στρατηγικές και η διχόνοια» μετατρέπουν τον πλουραλισμό από πλεονέκτημα, σε όπλο όσων θέλουν να πλήξουν το Κίνημα Άλλαγής. «Έως εδώ. Αυτό δεν θα το επιτρέψω», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, «θα αφήσουμε πίσω όσους είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να στηρίξουν το εγχείρημά μας και πολύ περισσότερο όσους αναζητούν είτε μόνο την επόμενη εκλογική στέγη, είτε την επόμενη Κυβερνητική τους θέση».

Σε δήλωσή της στο protothema η Φώφη Γεννηματά αναφέρει, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. έχουν κάθε συμφέρον, «να υπονομεύσουν την προσπάθειά μας», προσθέτοντας πως «εμείς είμαστε το εμπόδιο στα σχέδιά τους, τη διπλή όψη του συντηρητισμού τους».

Παράλληλα, επαναλαμβάνει το αίτημα για άμεση προσφυγή στις κάλπες, προκειμένου ο ελληνικό λαός «να μη βρεθεί μπροστά σε νέα αδιέξοδα τετελεσμένα, να εκφραστεί πάνω στην Εθνική Γραμμή εξόδου από την κρίση και να αποφασίσει ποιον θα επιλέξει για να οδηγήσει την Ελλάδα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο».

Τελευταία τροποποίηση στις 18:23 - 10 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.