ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιστροφή στην κανονικότητα με βίζιτες και κότερα...

Επιστροφή στην κανονικότητα με βίζιτες και κότερα... Κύριο

06:20 - 01 Ιουν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Στο πεδίο της φαρσοκωμωδίας μεταφέρεται πλέον η πολιτική αντιπαράθεση, όσο η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα που όλοι αισθάνονται και αντιλαμβάνονται... Εδώ και μερικές ημέρες κεντρικό στοιχείο της συζήτησης είναι το προκλητικό ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό για το γκραν πρι της Formula 1, το οποίο έχει δώσει αφορμή ώστε να αποκαλυφθούν νέες διαστάσεις της συμμαχίας με τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Η αντιπολίτευση βρίσκεται σε κατάσταση παροξυσμού, φέρνει το θέμα στην Βουλή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνοι που μιλούσαν πριν από λίγα χρόνια για ανθρωπιστικές κρίσεις και άλλα τέτοια, υπερασπίζονται το δικαίωμα του Καμμένου στην χλιδή και σταδιακά η κουβέντα εκτρέπεται σε άλλα πεδία.

Όπως συνέβη την Πέμπτη σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης μάλωσε με την εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Η μεταξύ τους αντιπαράθεση οδηγήθηκε από το Μονακό στις... βίζιτες, με τον κ. Γεωργιάδη να ομολογεί ότι δεν είναι καθόλου ήρεμος.

Όταν η κ. Παπαδοπούλου κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι βρέθηκε στην Μύκονο στο κότερο του Γιάννη Πρετεντέρη, ο κ. Γεωργιάδης παρενέβη τηλεφωνικώς στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και είπε:


«Δεν βρισκόμουν σε κανένα κότερο του κ. Πρετεντέρη στη Μύκονο, βρισκόμουν σε ένα φουσκωτό. Ένα φουσκωτό το οποίο κοστίζει περίπου το 1/50 απ' όσο το σκάφος του αρχηγού της. Όμως δεν είναι το ζήτημα εκεί. Εγώ δεν είμαι υπουργός άμυνας της χώρας, ούτε βρέθηκα ως υπουργός στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη. Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης. Όμως ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει τη μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Άμυνας της Ελλάδος και ενώ δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία και το έκανε την ίδια στιγμή που ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Όταν λοιπόν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε ότι είναι συνταγματικά κατοχύρωμένο δικαίωμά μας να κάνουμε ερώτηση».  

Συνέχισε δε, λέγοντας εν είδει σχολίου για το tweet κ. Καμμένου με το οποίο απαντούσε στην κριτική της ΝΔ γράφοντας για εκείνους που «παριστάνουν τους συνοδούς τ.μοντέλων για να καλύπτουν εραστές», «τρόφιμους σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών» και «ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000€»:


«Αμα σας πει κάποιος στο τουίτερ ότι κάνετε βίζιτα, θα σας άρεσε αυτό;» και συμπληρώνοντας: «εκπροσωπείτε και υπερασπίζεστε αυτή τη χυδαιότητα, ντροπή σας».

«Θα μας μιλήσει ο Άδωνις για χυδαιότητα» απάντησε η κ. Παπαδόπουλου και συνέχισε: «Όταν ωρύεστε δεν σας ακούμε», καλώντας τον κ. Γεωργιάδη να ηρεμήσει. 

«Δεν είμαι καθόλου ήρεμος», ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Το καταλάβαμε.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:44 - 31 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.