ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μιά χαρά τα περνάει η Αντωνοπούλου...

Μιά χαρά τα περνάει η Αντωνοπούλου... Κύριο

15:40 - 12 Ιουλ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Αν για κάτι θα έπρεπε κανείς να είναι βέβαιος, αυτό είναι πως η Ράνια Αντωνοπούλου, πρώην αναπληρώτρια υπουργός Απασχόλησης έχει περάσει αξέχαστα τα περίπου δύο χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

 

Η κυρία Αντωνοπούλου, έπειτα από την αποδοκιμασία για το επίδομα ενοικίου των 1.000 ευρώ που ελάμβανε για το διαμέρισμα όπου διέμενε στο Κολωνάκι με τον σύζυγό της, επίσης πρώην υπουργό Δ. Παπαδημητρίου, διορίστηκε στην θέση της μονίμου αντιπροσώπου της Ελλάδα στη ΜΕΑ - ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

 

Και αν πει κανείς «εντάξει και τι έγινε;» καλό θα είναι να γνωρίζει αυτό: ότι η κυρία Αντωνοπούλου φέρεται να έλαβε ένα ποσοσό λίγο μεγαλύτερα από 13.000 ευρώ για την εγκατάσταση της στο Παρίσι και την ανάληψη των νέων καθηκόντων της.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομίας, εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ».

Τελευταία τροποποίηση στις 15:36 - 12 Ιουλ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.