ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φίλια πυρά στον Τσίπρα για τα συγχαρητήρια στην Παπαχρήστου

Φίλια πυρά στον Τσίπρα για τα συγχαρητήρια στην Παπαχρήστου Κύριο

17:16 - 11 Αυγ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο απυρόβλητο εντός του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πολύ σπάνια γίνονται ευθέως σχόλια με τα οποία αμφισβητούνται οι επιλογές του. Ωστόσο, το χρυσό μετάλλιο της Βούλας Παπαχρήστου και η απόφαση του Πρωθυπουργού να τη συγχαρεί δημόσια προκάλεσαν αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης χαρακτήρισε «κακή επιλογή» τα συγχαρητήρια που έδωσε ο πρωθυπουργός στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου.

Ο λόγος τα ρατσιστικά σχόλια τα οποία είχε κάνει κατά το παρελθόν η Ελληνίδα αθλήτρια. Ένα ρατσιστικό ανέκδοτο είχε μάλιστα στερήσει στην Παπαχρήστου τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Επίσης, η Βούλα Παπαχρήστου είχε κατά το παρελθόν υπερασπιστεί τον Ηλία Κασιδιάρη και για το χαστούκι που είχε δώσει στη Λιάνα Κανέλη.

Ο κ. Κυρίτσης προφανώς θεωρεί πως τα παραπάνω γεγονότα και η συμπεριφορά της αθλήτριας δεν πρέπει να ξεχαστούν.

Η ηγεσία του πολιτικού κόσμου, πάντως, αποφάσισε να ξεχάσει τα λάθη της Παπαχρήστου κατά το παρελθόν. Εκτός του Αλέξη Τσίπρα δημόσια συγχαρητήρια έδωσαν στην αθλήτρια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.