ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι σημαίνει το «παρών» του Τσακαλώτου;

Τι σημαίνει το «παρών» του Τσακαλώτου; Κύριο

13:27 - 22 Αυγ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Τελικά μίλησε! Ενώ τα μόνα ίχνη του εδώ και ημέρες ήταν εκείνη η φωτογραφία από τις διακοπές του, με την φωτογραφία της αγαπημένης του Σκάρλετ Γιόχανσον στην μπλούζα, μία ημέρα μετά την φιέστα της Ιθάκης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έσπασε την σιωπή του.

 

Και με μία δήλωση στην Εφ.Συν. δήλωσε παρών.

 

Το πνεύμα της δήλωσης (εδώ), όπως και οι παραπομπές της δεν διέφεραν πολύ από εκείνη του Πρωθυπουργού. Ιθάκη είχε, Οδυσσέα είχε, μνηστήρες είχε, μόνο που ήταν κάπως πιο μετρημένη και με αναφορές στους πολίτες, χωρίς διχαστικά μηνύματα και κάποια μηνύματα. 

 

Ίσως αυτά να έχουν την σημασία τους εν όψει και της τελικής ευθείας προς τις εκλογές και των όσων εκτυλίσσονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τσακαλώτος φαίνεται ότι διεκδικεί τον ρόλο του στο πολιτικό πεδίο πλέον, ο Τσίπρας είναι προφανές ότι θέλει να παίξει ατομικό παιχνίδι και μάλλον κάπου εκεί θα έχουμε σύντομα τα δείγματα για τι θα «παιχτεί» τους επόμενους μήνες. Υπό αυτήν την έννοια, η επισήμανση του Τσακαλώτου ότι ο Οδυσσέας νίκησε με την βοήθεια των ανθρώπων του, έχει μιά κάποια ιδιαίτερη σημασία. 

 

Μην ξεχνάμε και κάτι άλλο σημαντικό: εν όψει εκλογών θα δοθεί σκληρή μάχη για την εκλογή στην Βουλή. Και ο Τσακαλώτος έως τώρα εκλεγόταν στην Β’ Αθηνών. Η οποία έχει σπάσει στα τρία και οι υποψήφιοι θα πρέπει να δώσουν πολύ σκληρές μάχες για την είσοδο στην Βουλή….

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.