ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στο Μαξίμου βλέπουν πολίτες που ευγνωμονούν την κυβέρνηση για το Μάτι…

Στο Μαξίμου βλέπουν πολίτες που ευγνωμονούν την κυβέρνηση για το Μάτι… Κύριο

14:01 - 23 Αυγ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το ακούσαμε και αυτό… Το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο οποίος είχε πάει στο Μάτι κατόπιν κατακραυγής, απροειδοποίητα και αξημέρωτα, κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την δεύτερη επίσκεψή του στην περιοχή την Πέμπτη, ότι πήγε εκεί «σαν τον κλέφτη».

 

Κατηγορεί δεν τον πρόεδρο της ΝΔ ότι πήγε εκεί μόνο με την κομματική κάμερα του Σκάι. Ενώ ο Πρωθυπουργός είχε πάει με την ακομμάτιστη της ΕΡΤ

Το πιο ωραίο απ’ όλα στην ανακοίνωση-καταπέλτη του Μεγάρυ Μαξίμου, είναι ότι Μητσοτάκης και Σκάι φοβούνταν μην και ξεφύγει κανένα πλάνο από κατοίκους που πανηγυρίζουν και ευγνωμονούν την κυβέρνηση…

Ιδού το νέο μνημειώδες κείμενο που συντάχθηκε στην Ηρώδου Αττικού το μεσημέρι της Πέμπτης:

«Την ίδια ώρα που ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε τη συνήθη καθημερινή παρουσία του στο Μάτι, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής , ο κος Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη, και μόνο με τη «κομματική» κάμερα του ΣΚΑΙ, προφανώς για να μη τους ξεφύγει κανένα πλάνο από κατοίκους που δηλώνουν ικανοποίηση για την καθημερινή παρουσία της κυβέρνησης και την ταχεία υλοποίηση μέτρων φροντίδας στους πληγέντες.

Το τελευταίο καταφύγιο της ΝΔ, η προσπάθεια εξαγωγής πολιτικής υπεραξίας από την επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας, αποδεικνύεται κι αυτή μάταια».

Η ΝΔ ίσως να έχει μία ευκαιρία: να αφήσει απλώς το επιτελείο του Πρωθυπουργού να εκτίθεται μέσα στον εκνευρισμό του…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.