ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κι όμως, η Ρένα Δούρου υπάρχει!

Κι όμως, η Ρένα Δούρου υπάρχει! Κύριο

12:42 - 28 Αυγ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είχε ευχάριστες εκπλήξεις η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ την Δευτέρα. Δεν ήταν μόνο η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και η αποκάλυψη των διαθέσεών του για το επόμενο διάστημα. Ήταν και η εμφάνιση κάποιων προσώπων, που είχαμε κάνει μαύρα μάτια να τα δούμε.

 

 

Όπως η Ρένα Δούρου, η περιφερειάρχης Αττικής, για όσους δεν θυμούνται. 

 

Τις τελευταίες εβδομάδες μας έχει προειδοποιήσει ότι δεν πρόκειται να μιλήσει και να εμφανιστεί δημοσίως, παρά θα παρεμβαίνει μόνον μέσω κοινωνικών δικτύων. Και αυτό κάνει, είτε συνομιλώντας στο Facebook με διαφόρους, είτε δημοσιεύοντας αναρτήσεις, στις οποίες κατά κανόνα μαλώνει τους επικριτές της και διαφωτίζει τους οπαδούς της, όποιους έχουν τέλος πάντων απομείνει. 

 

Παρά τις επιλογές αυτές πάντως, η Ρένα Δούρου έκανε την Δευτέρα μία από τις σπάνιες πλέον δημόσιες εμφανίσεις της. Ηταν παρούσα στην συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Και δεν ήταν απλώς παρούσα. Κάθησε και στην πρώτη σειρά. Και δεν κάθησε απλώς στην πρώτη σειρά, αλλά και δίπλα στον Πάνο Σκουρλέτη. Ο οποίος κατά τύχη είναι ο νέος γραμματέας του κόμματος. 

 

Ομολογουμένως, η Ρένα Δούρου έχει ιδιαίτερες ικανότητες και δεν πρέπει να αδικείται από τους κακοπροαίρετους επικριτές της. Απλώς οι ικανότητες αυτές εξαντλούνται στο κομματικό παιχνίδι και νταραβέρι…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.