ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αποφάσεις στη ΓΣ των ΕΛΤΑ

Αποφάσεις στη ΓΣ των ΕΛΤΑ Κύριο

10:10 - 30 Αυγ 2018
Μαριλένα Καραβασίλογλου

Από Μαριλένα Καραβασίλογλου

Σημαντικές αποφάσεις παίρνει σήμερα Γ.Σ. των μετόχων των ΕΛΤΑ. Σημειώνεται ότι από τις 1/1/2018 έγινε μεταφορά των μετοχών των ΕΛΤΑ από το ΤΑΙΠΕΔ στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. που πλέον κατέχει το 90% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας

Αναμένεται δε να υπάρξει αλλαγή στη διοίκηση καθώς ο οργανισμός θα πρέπει να μπει σε τροχιά όπου θα εξυπηρετηθούν οι στόχοι Υπερταμείου για επαγγελματική διοίκηση και λειτουργία με βάση κριτήρια αποτελεσματικότητας. Ήδη δε η διοίκησή του έχει έχει αναθέσει σε εταιρεία αξιολόγησης των διοικήσεων  των εταιρειών που βρίσκονται από τον έλεγχό του.

Άλλωστε όπως έχει ανακοινωθεί για όλες τις ελεγχόμενες ΔΕΚΟ στόχος είναι η διασφάλιση της βιωσιμότητας της εταιρείας και ο μετασχηματισμός της σε ένα σύγχρονο οργανισμό.

Βασικό θέμα που επιταχύνει τις εξελίξεις είναι το ζήτημα της  ΔΕΗ  με τις καθυστερήσεις  αποπληρωμής  των λογαριασμών  ρεύματος με αποτέλεσμα  χιλιάδες καταναλωτές  να προσκομίσουν στη ΔΕΗ  τους λογαριασμούς που είχαν πληρώσει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.