ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τσίπρας μελετούσε τις ομιλίες του Ανδρέα και ονειρευόταν…

Ο Τσίπρας μελετούσε τις ομιλίες του Ανδρέα και ονειρευόταν… Κύριο

11:47 - 03 Σεπ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ίσως να είναι μία από τις πλέον σημαντικές ειδήσεις της περιόδου, έστω κι αν περνά στα χαριτωμένα και παραπολιτικά των εφημερίδων.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στον κακό χαμό του 2014-2015 και ενώ είχε βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό και υπονόμευε τους πάντες και τα πάντα, είχε τον νου του σε ένα πράγμα: το πώς θα αντιγράψει ο Αλέξης τον Αντρέα και πώς θα υποκλέψει ψήφους πασοκικές.

Όλοι το έχουν καταλάβει στην πορεία, καθώς το στυλ που έχει υιοθετήσει ο Πρωθυπουργός (πολύ θα ήθελε να) είναι το  ίδιο με του Αντρέα Παπανδρέου. Και απ’ ό,τι φαίνεται ο Τσίπρας πρέπει να έχει περάσει πολλές ώρες στο You Tube ξεσηκώνοντας φράσεις, κινήσεις και στυλ ομιλίας.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Ηθελε και άλλο αρχειακό υλικό για μελέτη. Και έτσι επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από το Ιδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου όλες τις ομιλίες του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, πριν τις εκλογές του 2015.

Δεν είναι πλάκα, το δήλωσε ορθά κοφτά ο Νίκος Παπανδρέου την Κυριακή σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. «Μου είχαν ζητήσει τις ομιλίες του Ανδρέα πριν τις εκλογές του 2015 και τις έδωσα, τι να κάνω; Σε αυτά είμαστε ανοιχτοί σε όλους, έτσι κι αλλιώς θα τις έβρισκαν από αλλού», είπε ο κ. Παπανδρέου.

Χρήσιμη πληροφορία για όσους επιμένουν να βλέπουν στον μόλις 44χρονο πρωθυπουργό στοιχεία μεσσιανικά, τα οποία δεν είναι παρά φθηνές αντιγραφές από το παρελθόν και από μία πολιτική προσωπικότητα, που ό,τι και να έχει κάποιος να πει ή να προσάψει, ήταν άλλου βεληνεκούς…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.