ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Καμία επαφή με την πραγματικότητα

Καμία επαφή με την πραγματικότητα Κύριο

00:35 - 19 Σεπ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μοιάζει με τους τελευταίους σπασμούς. Νευρικότητα, πρωτίστως από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, υιοθέτηση παρακρατικών και εκφοβιστικών μεθόδων από υπουργούς, υβριστικά σχόλια ε βάρος πολιτικών αντιπάλων, απαντήσεις εκτός θέματος και γυμνασιακού επιπέδου (στην καλύτερη περίπτωση).

 

Όπως αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου Τζανακόπουλου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της ΝΔ να επιβάλει εμπάργκο στην ΕΡΤ, εξ αιτίας των σχολίων του δημοσιογράφου Καψώχα για τις ... φασιστικές καταβολές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η ΝΔ έχει κάνει χειροτερα στην ΕΡΤ, την έχει κλείσει σε ένα βράδυ. Νομίζω ότι δείχνει τη συνολική αντίληψη που μεταχειρίζεται τη δημόσια τηλεόραση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Και αυτός, όπως και άλλοι αποσιωπούν ότι την ξανάνοιξε έπειτα από λίγο.

Όταν δε ρωτήθηκε  σε τι διαφέρει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι «έχει να κάνει με μια εξακολουθητική τάση του συγκεκριμένου καναλιού να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να το πει κάποιος για την ΕΡΤ».

Μπαααα, καθόλου...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.