ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τα παράλληλα σύμπαντα Τσίπρα - Τσακαλώτου

Τα παράλληλα σύμπαντα Τσίπρα - Τσακαλώτου Κύριο

13:55 - 19 Σεπ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Επειτα από μήνες σιωπής, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος φαόνεται ότιο έχει διάθεση να μιλήσει. Και τα όσα λέει έχουν την βαρύτητά τους, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία προς τις εκλογές και όλοι θέλουν να τοποθετηθούν, είτε με το βλέμμα στραμμένο στα εσωκομματικά, είτε στην επόμενη ημέρα, η οποία τουλάχιστον για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται ότι θα είναι και ένας περίπατος στην εξοχή.

 

Σε μία νέα συνέντευξή του στο newpost.gr ο υπουργός Οικονομικών λέει πολλά και διαφορά. Για τις αυταπάτες, για τα λάθη, για τις ευθύνες κατά το πρωτο καταστροφικό εξάμηνο, αλλά και για την σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα. Ίσως αυτό το τελευταίο να είναι και το πιο ενδιαφέρον.

Γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ, με τον γνωστό τρόπο του λέει ότι κινούνται σε παράλληλα σύμπαντα.

 

«Θα έλεγα ότι έχουμε μια ειλικρινή σχέση, με καλή επικοινωνία κατά την επίλυση των τυχόν θεμάτων, με επίγνωση και κατανόηση των διακριτών μας ρόλων και των αναγκαίων ισορροπιών. Και όλα αυτά, με σημαντικές δόσεις χιούμορ… σε αυτό παίζει ρόλο ο χαρακτήρας και των δύο μας», αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών και συνεχίζει: «Όσον αφορά στις πολιτικές μας απόψεις, είναι αυτονόητο ότι έχουμε και διαφωνίες και ταυτίσεις, δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά».

 

Μάλλον θα έχει συνέχεια το θέμα των «διακριτών ρόλων»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.