ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κάποιοι εξακολουθούν να βιάζονται για την «συμφωνία» των Πρεσπών

Κάποιοι εξακολουθούν να βιάζονται για την «συμφωνία» των Πρεσπών Κύριο

12:41 - 02 Οκτ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Τα όσα ακούγονται πλέον, έπειτα από το δημοψήφισμα φιάσκο στα Σκόπια την προηγούμενη Κυριακή, αγγίζουν τα όρια της πολιτικής ανοησίας. Κάποιες φορές τα ξεπερνούν κιόλας.

 

 

Και μοιραία κατηγορηματικές δηλώσεις όπως του Σπ. Δανέλλη του Ποταμιού βάζουν σε σκέψεις. «Η απόφασή μας να στηριχθεί η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν ομόθυμη από την πρώτη στιγμή», είπε ο βουλευτής Ηρακλείου του Ποταμιού και συνομιλητής του ΣΥΡΙΖΑ, επιδεκνύοντας και πάλι ανεξήγητη σπουδή. Για να μην πούμε ότι το ομόθυμα, δεν είναι ομόθυμα αφού δύο από τους έξι βουλευτές (Ψαριανός, Αμυράς) δεν θα ψηφίσουν. 

 

Που ξέρει και πόσο βέβαιος είναι ο κ. Δανέλλης ότι η συμφωνία θα έλθει στην Βουλή για να την ψηφίσει; Και γιατί επιτέλους δεν κρατά κανείς καμία επιφύλαξη, αφού πρέπει να προηγηθούν διάφορα στην πΓΔΜ; Όλα όσα έχουν μέχρι στιγμής προδιαγραφεί, δεν έχουν επαληθευτεί, οπότε μία αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει. Όσο δε οι ανακοινώσεις αυτές συνοδεύονται από «μαργαριτάρια», όπως ότι δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί στους Σκοπιανούς να λέγονται «Μακεδόνες» αφού το θέλουν, τόσο τα ερωτηματικά πληθαίνουν. Πάλι καλά που δεν θέλουν να λέγονται Ελληνες, δηλαδή.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.