ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατηγορούν τον Στουρνάρα ότι δεν αυτοπροσκλήθηκε στο Μαξίμου!

Κατηγορούν τον Στουρνάρα ότι δεν αυτοπροσκλήθηκε στο Μαξίμου! Κύριο

13:00 - 04 Οκτ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πραγματικά, οι άνθρωποι δεν παίζονται. Ενώ ο Πρωθυπουργός και η παρέα του έχουν μετατρέψει κάθε τι που αφορά την χώρα σε υπόθεση αποκλειστικά και μόνο του στενού κύκλου της Ηρώδου Αττικού, οι καλοθελητές ή διατεταγμένοι υπάλληλοί τους στον Τύπο διακινούν την προπαγάνδα με τις γνωστές μεθόδους.

Επειτα από την σύσκεψη της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε το θέμα με την παρέα του, αλλά δεν κάλεσε τον Γιάννη Στουρνάρα (σ.σ. Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας), οι προπαγανδιστικοί δίαυλοι του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να διακινούν την εξής θέση: ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στο σύμπαν (!) όπου ενώ γίνεται χαμός με τις τράπεζες, είναι εξαφανισμένος ο κεντρικός τραπεζίτης.

 

Και προφανώς για να τον τιμωρήσει γι’ αυτό, ο Πρωθυπουργός δεν τον κάλεσε στο Μαξίμου. Εκτός αν θεωρεί ότι ο κεντρικός τραπεζίτης προσέρχεται χωρίς πρόσκληση ή ότι αυτοπροσκαλείται.

Πρέπει από την άλλη πλευρά να είμαστε βέβαιοι για κάτι άλλο.

 

Αν ο Στουρνάρας είχε εμφανιστεί και είχε πει κάτι, όλη η κυβέρνηση θα τον καθύβριζε και θα μιλούσε για την Novartis, το ΚΕΕΛΠΝΟ και ποιος ξέρει τι άλλο.  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.