ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εμμεση στήριξη Καμίνη σε υποψηφιότητα Γερουλάνου για την Αθήνα

Εμμεση στήριξη Καμίνη σε υποψηφιότητα Γερουλάνου για την Αθήνα Κύριο

11:33 - 08 Οκτ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Επειδή οι μόνες σίγουρες εκλογές αυτήν την στιγμή είναι οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές του ερχόμενου Μαΐου, οι κινήσεις των υποψηφίων έχουν την σημασία τους.

 

Σε ό,τι αφορά την Αθήνα, οι υποψηφιότητες και οι εκστρατείες κρύβουν πολλά μυστικά.

Πώς θα οργανωθούν οι καμπάνιες, ποιος θα στηρίξει ποιον, θα είναι τα κριτήρια της ψήφου πολιτικά ή θα φερθούν κόμματα, μηχανισμοί και – εν τέλει – οι πολίτες με γνώμονα τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις τους για την πόλη τους;

Τα ερωτήματα αυτά θα απαντηθούν στην πορεία και μέχρι τότε μπορούμε μόνο να αναμένουμε.

Ένα από τα αινίγματα εν όψει αυτών είναι η ενδεχόμενη (και πάντως εξαιρετικά πιθανή) υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη δηλώσει ότι το σκέφτεται και μέχρις ότου ληφθεί η όποια τελική απόφαση, έχει ήδη λάβει μία έμμεση αλλά αρκετά σαφή στήριξη από τον Γιώργο Καμίνη.

Ο σημερινός δήμαρχος της Αθήνας αναμένεται σε λίγες ημέρες να ανακοινώσει τι σκοπεύει να κάνει ο ίδιος, αν και καταλαβαίνει κανείς ότι μάλλον θα προτιμήσει να μην είναι υποψήφιος.

«Τις επόμενες ημέρες και πριν το τέλος του μήνα, θα ανακοινώσω στη δημοτική μου ομάδα, στην παράταξή μου, τι θα κάνω και στην συνέχεια θα το ανακοινώσω και δημόσια», δήλωσε σε συνέντευξή του στο ρ/σ ΘΕΜΑ και σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα Γερουλάνου σημείωσε: «Αν κατέβει ο κύριος Γερουλάνος θα υποστηριχθεί οπωσδήποτε από το Κίνημα Αλλαγής και πιστεύω ότι ο ίδιος θα διαμορφώσει ένα ευρύτατο ψηφοδέλτιο, από πολλούς πολιτικούς ορίζοντες, ανεξάρτητους και ικανούς ανθρώπους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.