ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Βαρουφάκης μαλώνει τον Σαλβίνι

Ο Βαρουφάκης μαλώνει τον Σαλβίνι Κύριο

12:06 - 09 Οκτ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όπως αναμένεται και είναι πλέον φανερό, στις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαΐου θα δοθούν όλες οι πολιτικές μάχες στην Ευρώπη.

 

 

Ακροδεξιοί και δήθεν αντισυστημικοί θα αντιπαρατίθενται με τις δυνάμεις του «κατεστημένου», μεταναστευτικό και προσφυγικό προφανώς και θα καθορίσουν την ατζέντα, ενώ η νέα σύγκρουση Ρώμης - Βρυξελλών ενδέχεται και να σημάνει πολλά για το κατά πόσο η Ενωση θα συνεχίσει να έχει την μορφή και λειουργία που γνωρίζουμε σήμερα. 

 

Εν όψει όλων αυτών και με αφορμή την συμμαχία Σαλβίνι - Λεπέν και την συνάντησή τους στην Ρώμη, ο Γιάννης Βαρουφάκης θύμωσε και μάλωσε τον Ιταλό επικεφαλής της Λέγκα. 

 

Θυμίζουμε ότι ο κ. Βαρουφάκης ηγείται του σχηματισμού ΜεΡΑ 25, ο οποίος έχει φιλοδοξίες πανευρωπαϊκής εμβέλειας στις ευρωεκλογές. 

 

Μέσω twitter λοιπόν του διεμήνυσε ότι «δεν είστε ο αντι-συστημικός που παριστάνετε» και τον κατηγόρησε γράφοντας: «προσφέρετε άλλοθι στο αυταρχικό κατεστημένο να συνεχίζει τις καταστροφικές για την πλειοψηφία πολιτικές».

 

 

Αναλυτικά, γράφει ο Γιάννης Βαρουφάκης στο tweet του: 

 

«Ματέο Σαλβίνι, ναι, η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα. Κι εσείς δεν είστε ο αντι-συστημικός που παριστάνετε. Μαζί με τη Λε Πεν προσφέρετε άλλοθι στο αυταρχικό κατεστημένο να συνεχίζει τις καταστροφικές για την πλειοψηφία πολιτικές. Θα μας βρείτε μπροστά σας παντού! @mera25_gr @DiEM_25

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) 9 Οκτωβρίου 2018»

 

Προφανώς και οι Ιταλοί γιαλαντζί αντισυστημικοί έχουν αρχίσει να τρέμουν εν όψει ευρωεκλογών…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.