ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εκπληξη! Επίθεση Παππά στον Στουρνάρα

Εκπληξη! Επίθεση Παππά στον Στουρνάρα Κύριο

12:44 - 09 Οκτ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Δυστυχώς ή ευτυχώς η κυβέρνηση είναι τόσο προβλέψιμη… Λίγες μόλις ημέρες έπειτα από τις διαρροές από εκείνην την περιβόητη σύσκεψη στο Μαξίμου μετά το κραχ των τραπεζικών μετοχών, το στενό περιβάλλον του Πρωθυπουργού άρχισε τις επιθέσεις κατά του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα.

 

 

Και μετά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, σειρά πήρε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ και Διαστήματος Νίκος Παππάς. 

Ο οποίος αποφάσισε: «για άλλη μια φορά ο κεντρικός τραπεζίτης συμπεριφέρεται ως πρώην υπουργός Οικονομικών μιας πολιτικής που άσκησε ο ίδιος και είχε τα αποτελέσματα που είχε και καταδικάστηκε από τον ελληνικό λαό». 

 

Εκανε μάλιστα και υποδείξεις ο υπουργός (με τι αρμοδιότητα άραγε;): «να προσηλωθεί στα καθήκοντά του ως κεντρικός τραπεζίτης και να μην παρεμβαίνει με τρόπο “άγαρμπο” και επικοινωνώντας με διεθνείς αντιπροσωπείες», είπε και προσέθεσε: «ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να είχε παρέμβει όταν είχαμε τα προβλήματα με τις τραπεζικές μετοχές. Τα άλλα να τα αφήσει στην Πολιτεία που είναι αρμόδια».

 

Μάλλον κάτι έχει μπερδέψει ο κ. Παππάς ως προς τις αρμοδιότητες του κεντρικού τραπεζίτη. Μήπως άραγε σκέφτεται τώρα κάπως διαφορετικά εκείνη την πιστοληπτική γραμμή που συνιστούσε ο κ. Στουρνάρας; Ή είναι τόσο σίγουρος με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη; 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.