ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το σοβιετικό μοντέλο διοίκησης της ΕΡΤ, άλλο ένα επίτευγμα του Παππά

Το σοβιετικό μοντέλο διοίκησης της ΕΡΤ, άλλο ένα επίτευγμα του Παππά Κύριο

12:08 - 10 Οκτ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ομολογουμένως η κυβέρνηση έχει καταφέρει κάτι το πρωτοφανές στην ΕΡΤ. Δεν είναι μόνο το χάλι του ειδησεογραφικού τομέα και η αναίσχυντη προπαγάνδα, δεν είναι η κυβερνητική χειραγώγηση και η συνακόλουθη απαξίωση, είναι πλέον και η απόλυτη παράλυση ολόκληρου του οργανισμού.

 

Ομάδες και υποομάδες κάνουν το δικό τους αντάρτικο στην Αγία Παρασκευή, όλοι εναντίον όλων, ενώ οι εξελίξεις στο διοικητικό πεδίο οδηγούν σε νέες πρωτοτυπίες.

Ετσι, έπειτα από τον σάλο των τελευταίων εβδομάδων και την παραίτηση του επικεφαλής του τομέα ενημέρωσης Βασίλη Ταλαμάγκα, έγινε μία εξαιρετικά σπάνια και ιδιαίτερη κίνηση.

 

Την θέση κατέλαβε ο εν ενεργεία διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Βασίλης Κωστόπουλος!

Το ζήτημα δεν εντοπίζεται στην ηλικία του κ. Κωστόπουλου, κάτι που ουδεμία σχέση έχει με το πρόβλημα. Εντοπίζεται στο γεγονός ότι ο διευθύνων σύμβουλος, δηλαδή ο φέρων την διοικητική ευθύνη της ΕΡΤ, αναλαμβάνει πλέον και δημοσιογραφικό ρόλο, συγκεντρώνοντας όλες τις αρμοδιότητες στο γραφείο του. Σοβιετικό μοντέλο, δοκιμασμένο και αποτελεσματικό όπως όλοι γνωρίζουμε. 

 

Ποιος ξέρει; Μπορεί το επόμενο βήμα να είναι η ανάληψη όλων των αρμοδιοτήτων και επισήμως από τον Νίκο Παππά, που καμαρώνει για την υψηλή τηλεθέαση της κρατικής τηλεόρασης…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.