ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σίριαλ Καμμένου: στο επόμενο επεισόδιο ψηφίζει και την συμφωνία των Πρεσπών

Σίριαλ Καμμένου: στο επόμενο επεισόδιο ψηφίζει και την συμφωνία των Πρεσπών Κύριο

12:13 - 12 Οκτ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όσοι επιμένουν να βλέπουν διάλυση του πολιτικού ειδυλλίου Τσίπρα – Καμμένου έπειτα από τα πρόσφατα επεισόδια και τις σχεδόν υστερικές αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ανθρώπου που τους κρατά στην κυβέρνηση, καλό είναι να δώσουν σημασία στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του στενού του φίλου, Νίκου Παππά.

 

Ο μεν κ. Τσίπρας που κατά τον φιλοκυβερνητικό Τύπο έβγαζε καπνούς με τα όσα είπε ο υπουργός Αμυνας στην Ουάσιγκτον, δήλωσε ότι «στις ΗΠΑ υπάρχει τυφώνας, αλλά δεν λέγεται Πάνος». Κάτι δηλαδή σαν: «μην τρελαίνεστε, όλα καλά».

 

Ο δε κ. Παππάς ανέφερε σε συνέντευξή του στον Real FM την Παρασκευή το πρωί κάτι που πολλοί θεωρούν αδιανόητο: «Διεκδικούμε να πείσουμε και τον Πάνο Καμμένο και τους βουλευτές του πως η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι προς το συμφέρον του τόπου».

Δηλαδή, υπάρχει πιθανότητα να ψηφίσει και ο Πάνος Καμμένος την συμφωνία;

 

Όσοι στοιχηματίζουν πως όχι, ας δουν τι έχει πει και τι έχει κάνει ο υπουργός Αμυνας όλα αυτά τα χρόνια. Τι έχει καταδικάσει και τι έχει τελικά ψηφίσει. Από μνημόνια έως συγκεκριμένα νομοσχέδια.

Και ας μην ξεχνούμε: όλα υποτίθεται ότι είχαν ξεκινήσει το 2013 από μία δήθεν τυχαία συνάντηση Παππά – Καμμένου στην Βουλή. Εχουν ταξιδέψειι μαζί ανά τον κόσμο, έχουν αγκαλιαστεί όταν κέρδιζαν εκλογές, έχουν φάει ψωμί κι αλάτι...

 

Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο υπουργός Διαστήματος και ΨΗΠΤΕ για την ιδιοσυγκρασία του υπουργού Αμυνας

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.