ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιβεβαιώνουν τον πολιτικό τους δεσμό Τσίπρας - Καμμένος

Επιβεβαιώνουν τον πολιτικό τους δεσμό Τσίπρας - Καμμένος Κύριο

00:26 - 15 Οκτ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Για όσους θεωρούν ότι η συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου έχει δραματικά χαρακτηριστικά, θα πρέπει να επισημανθεί ότι τα όποια τέτοια σχετίζονται με την θεατρική της διάσταση.

 

 

Η κυβέρνηση δεν πρόκειτα να πέσει σήμερα, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και πάντως εν όψει της συνάντησης ο κ. Καμμένος φρόντισε να φτιάξει κλίμα. 

 

Με ανάρτησή του στο twitter και πάλι επιτίθεται κατά παντων και μεταξύ των άλλων σημειώνει: 

 

«Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει». Μία νέα παραλλαγή του «μαζί ως το τέλος» που είχε πει παλαιότερα. 

 

Τι θα συζητήσουν; Δεν θα το μάθουμε ποτέ με ακρίβεια. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Πρωθυπουργός θα πει στον υπουργό Αμυνας κάτι σαν «μην το παρατραβάς, ρε παιδί μου κι εσύ» ή «εντάξει, μην την πέφτεις τόσο χοντρά στην Εφ.Συν.», κάπου εκεί να συμφωνήσιουν γιατί αυτά είναι λεπτομέρειες και μετά να συνεχίσουν. 

 

Στην ανάρτησή του στο twitter ο κ. Καμμένος έγραψε: 

 

«Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ.Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.