ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Κοτσακάς δεν θέλει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ… ΠΑΣΟΚ. Σοβαρά τώρα;

Ο Κοτσακάς δεν θέλει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ… ΠΑΣΟΚ. Σοβαρά τώρα; Κύριο

10:19 - 16 Οκτ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Θα μπορούσε να είναι ένδειξη προχωρημένου χιούμορ, όμως φαίνεται ότι δεν πρόκειται περί αυτού.

 

 

Όταν ένας από τους εκπροσώπους του βαθέως ΠΑΣΟΚ, ενταγμένος πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ και εκλεγμένος πρώτος στην νέα Πολιτκή Γραμματεία, έρχεται και απορρίτει την ΠΑΣΟΚοποίηση, κάτι δεν στέκει. 

 

Αυτά πάντως υποστηρίζει ο Αντώνης Κοτσακάς, πάλαι ποτέ δεξί χέρι του Ακη Τσοχατζόπουλου και μεγαλοστέλεχος πλέον του ΣΥΡΙΖΑ

 

«Δεν μπορεί (να γίνει ΠΑΣΟΚ) γιατί είναι τελείως διαφορετικές οι κοινωνικοοικονομικές, πολιτισμικές και γεωπολιτικές συνθήκες. Και δεν πρέπει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά της ριζοσπαστικής αριστεράς», λέει ο κ. Κοτσακάς, μιλώντας στα ΝΕΑ.

 

Και εκτιμά: «Συνεπώς η συζήτηση περί "πασοκοποίησης" που ενδεχομένως είχε κάποιο νόημα προ δέκα ετών, σήμερα γίνεται εν κενώ». 

 

Παράλληλα σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να μείνει βράχος στις αρχές και τις αξίες του, τις οποίες όλοι έχουμε δε ότι υπηρετεί με συνέπεια… «Δεν πρέπει να μετακινηθεί δεξιότερα ή αριστερότερα στον πολιτικό άξονα», λέει ο κ. Κοτσακάς και ως εκ τούτου χαρακτηρίζει «λάθος» την ταύτισή με τη σοσιαλδημοκρατία.

 

Ο Δανέλλης και οι λοιποί ακούν; Και οι ευρωπαίοι που γοητεύονται από την ιδέα της μεγάλης πολιτικής στροφής του Αλέξη;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.