ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ποιος είπε ότι το χαρτί υγείας δεν είναι πολιτικό θέμα;

Ποιος είπε ότι το χαρτί υγείας δεν είναι πολιτικό θέμα; Κύριο

12:24 - 16 Οκτ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Κι όμως είναι αλήθεια: με απόφαση κορυφαίου υπουργού, όπως λένε, συγκροτείται ειδική επιτροπή, η οποία έχει ως αρμοδιότητα την μελέτη και τροποποίηση των προδιαγραφών του… χαρτιού υγείας στον δημόσιο τομέα!

 

Με βάση την σχετική απόφαση του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων με  αριθμό πρωτοκόλλου 4559 της 12ης Οκτωβρίου του 2018, όπως αναφέρεται στον Βηματοδότη της Τρίτης, η  προϊσταμένη Τεχνικής Υποστήριξης του υπουργείου  «αναθέτει την εκπόνηση τεχνικής προδιαγραφής για χαρτί υγείας στον αναπληρωτή προϊστάμενο Τεχνικής Υποστήριξης».

 

Με αγωνία αναμένεται λοιπόν ο προσδιορισμός των νέων τεχνικών προδιαγραφών για το χαρτί υγείας. Αλλωστε, παραφράζοντας την Ρένα Δούρου θα μπορούσε καποιος να πει, «άλλο χαρτί υγείας διαλέγει ο μνημονιακός και άλλο ο αντιμνημονιακός». 

 

Είναι ωστόσο άγνωστο, ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Δεν ήταν κατάλληλο αυτό που χρησιμοποιούνταν έως τώρα; Υπήρχε θέμα κόστους; Μήπως κάποιοι δεν ανέχονταν τις συγκεκριμένες προδιαγραφές; Υπήρχαν προβλήματα κατά την χρήση; Ενοχλήσεις; Ερεθισμοί;

Σε κάθε περίπτωση ο επιφορτισμένος με την υψηλή αυτή αποστολή υπάλληλος, έχει μόλις τρεις ημέρες προθεσμία για να εκπονήσει την μελέτη του…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.