ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αυτή η διγλωσσία τι είναι, εσωτερικού ή εξωτερικού;

Αυτή η διγλωσσία τι είναι, εσωτερικού ή εξωτερικού; Κύριο

09:39 - 20 Οκτ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όσο κι αν προσπαθεί ο Αλέξης Τσίπρας, έρχονται τα γεγονότα που αποκαλύπτουν διαρκώς την φύση της κυβέρνησής του και τον εκθέτουν.

 

Από την μία έχει τον πονοκέφαλο Κοτζιά και την επιστολή του, που θα προσπαθει να κρατά κρυφή, ενώ ο παραιτηθείς υπουργός ζητεί την δημοσιοποίησή της - προφανώς και πρόκειται για «προειδοποίηση» εκ μέρους του κ. Κοτζιά…

 

Και από την αλλη έχει τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος δεν λέει να συμμορφωθεί στις αυστηρές, τάχα, συστάσεις του Πρωθυπουργού. 

Λίγες ώρες αφότου ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει με ύφος βαρύ κι ασήκωτο από τις Βρυξέλλες ότι είναι ανεκτικός στην διγλωσσία των κυβερνητικών εταίρων στο εσωτερικό, αλλά δεν θα ανεχθεί κάτι τέτοιο προς το εξωτερικό, ο υπουργός Αμυνας χτύπησε και πάλι. 

 

Ενώ γινόταν γνωστό ότι στα Σκόπια ο Ζάεφ εξασφάλιζε την πλειοψηφία των 80 βουλευτών για την συνταγματική αναθεώρηση, ο κ. Καμμένος έγραφε στο twitter για χρηματισμούς βουλευτών. 

Και την ίδια ώρα ο κ. Τσίπρας συνέχαιρε τον σκοπιανό ομόλογό του. 

 

Τι διγλωσσία είναι άραγε αυτή; 

Εσωτερικού ή εξωτερικού; 

 

Και κατά πόσον είναι σε θέση αυτός ο Πρωθυπουργός να υποδύεται τον αυστηρό, ενώ κανείς δεν τον φοβάται - και ειδικά ο Πάνος Καμμένος;

Τελευταία τροποποίηση στις 12:07 - 20 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.