ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το Ποτάμι δεν στηρίζει Γερουλάνο, βιάζεται να στρίψει προς Μητσοτάκη...

Το Ποτάμι δεν στηρίζει Γερουλάνο, βιάζεται να στρίψει προς Μητσοτάκη... Κύριο

13:15 - 22 Οκτ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το Ποτάμι έχει ως γνωστόν διακριθεί τους τελευταίους μήνες για την πολιτική του συνέπεια και ευθυκρισία.

 

Μπήκε στο εγχείρημα για το ΚΙΝΑΛ, ο Θεοδωράκης ήταν υποψήφιος για την ηγεσία, έχασε τις εκλογές, μετά έφυγε, είπε ότι θα ψηφίσει την συμφωνία για το Σκοπιανό προτού καν την δει, οι βουλευτές του αλληθωρίζουν δεξιά και αριστερά και  σε αυτήν την ωραία ατμόσφαιρα ετοιμάζεται να κάνει και συνέδριο, άγνωστο για ποιον ακριβώς λόγο.

Τώρα, σε μία ακόμη επίδειξη πολιτικής στιβαρότητας, το Ποτάμι (δηλαδή ο Σταύρος Θεοδωράκης) βιάζεται και πάλι και δείχνει τα κριτήρια με τα οποία λαμβάνονται οι πολιτικές αποφάσεις του.

 

Προτού καν ο Κ. Μπακογιάννης ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας, δηλώνουν ότι θα τον στηρίξουν. Και το σκεπτικό περιέγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου Δ. Τσιόδρας προ ημερών: «Ο Κ. Μπακογιάννης έχει θετική πορεία στην αυτοδιοίκηση τόσο ως δήμαρχος Καρπενησίου όσο και ως περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Βλέπουμε θετικά την υποψηφιότητά του, φυσικά θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα», δήλωσε.

 

Το πιο ωραίο όμως ήταν η εξήγηση του γιατί δεν στηρίζουν τον Παύλο Γερουλάνο, πέραν του ότι «δεν είναι αυτοδιοικητικός».  «Είναι πολιτικό πρόσωπο, εμείς είχαμε διαφωνήσει με την άποψή του για την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ, παρ' όλο που γενικά η παρουσία του στην πολιτική ζωή είναι θετική», είπε ο κ. Τσιόδρας.

 

Τους πείραξε που ο Γερουλάνος δεν στήριξε την άποψη για την δημιουργία του ΚΙΝΑΛ. Από το οποίο ΚΙΝΑΛ αυτοί αποχώρησαν… Μάλιστα.

Τώρα, για το πότε ο Σταύρος θα ανακοινώσει την συμπόρευση με τον Μητσοτάκη, έχουν αρχίσει να πέφτουν τα στοιχήματα. Αν και ψηφίζοντας την Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, μάλλον χλωμιάζει το σχέδιο.

 

Δεν μπορεί, θα τα έχουν υπολογίσει όλα, όπως πάντα

Τελευταία τροποποίηση στις 14:40 - 22 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.