ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εχει και υπουργικές αρμοδιότητες η Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ;

Εχει και υπουργικές αρμοδιότητες η Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ; Κύριο

12:57 - 05 Νοε 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είναι πλέον κοινή διαπίστωση και ενδεικτικό του προβλήματος της χώρας. Δια του μιθριδατισμού και καθώς κάθε ήμερα συμβαίνει όλο και κάτι πιο εξωφρενικό από την προηγούμενη, όλα περνάνε και κανείς δεν ασχολείται.

 

Ένα από τα τελευταία χαρακτηριστικά ήταν αυτό που συνέβη με την ΕΡΤ.

Οι καταγγελίες είναι γνωστές, οι ενδοκυβερνητικές κόντρες και το εσωκομματικό μαλλιοτράβηγμα στον ΣΥΡΙΖΑ τείνουν να μετατραπούν σε πρωτοφανή εμφύλιο, όμως μία σημαντική λεπτομέρεια δεν προξένησε την εντύπωση που θα όφειλε να προξενήσει.

Η διορισμένη από τον Παππά διοίκηση της ΕΡΤ των Κωστόπουλου – Θαλασινού ξηλώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Πλην όμως, δεν ξηλώθηκε από τον υπουργό που έχει την σχετική αρμοδιότητα, αλλά από… την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ!

Ένα κομματικό όργανο δηλαδή αποφάσισε για την διοίκηση ενός δημοσίου οργανισμού.

Τόσο απροκάλυπτη παραδοχή της κομματικοποίησης του κράτους δεν έχει ξαναϋπάρξει. Σημειωτέον δε ότι αυτά έγιναν σε μία συνεδρίαση, παρουσία του Πρωθυπουργού και εν προκειμένω προέδρου και το κόμματος.

Αντε τώρα να πείσουν για την προσπάθεια αποκατάστασης της αξιοπιστίας της δημόσιας τηλεόρασης και όλα αυτά τα χαριτωμένα που λένε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.