ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κι όμως: σε ένα θέμα ο Τζήμερος συντάχθηκε με τον Τσίπρα!

Κι όμως: σε ένα θέμα ο Τζήμερος συντάχθηκε με τον Τσίπρα! Κύριο

13:11 - 05 Νοε 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μέσα στο γενικό μπάχαλο που έχει επικρατήσει στην χώρα, όλοι μπερδεύονται με όλους, ο καθένας λέει ό,τι να ΄ναι και ό,τι του κατέβει και γενικώς η σύγχυση των περισσοτέρων εξαπλώνεται και βαθαίνει.

 

Ετσι, έρχεται μία στιγμή κατά την οποία βλέπουμε το απίθανο: ο Θάνος Τζήμερος να συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και να την πέφτει στον Μάκη Βορίδη! Όλα αυτά, με αφορμή την συζήτηση περί αναθεώρησης του Συντάγματος και ειδικότερα περί της πρόθεσης της κυβέρνησης να διακηρύξει την θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους.

 

Μιλώντας επ’ αυτού σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο, ο κ. Βορίδης είπε και μετέδωσε μέσω twitter: «Όταν διακηρύσσεις τη θρησκευτική ουδετερότητα, στην πραγματικότητα έρχεσαι σε ρήξη με την ταυτότητα & την παράδοση εκατοντάδων ετών της χώρας. Αυτή είναι η σπουδαία κληρονομιά μας & ο Α. Τσίπρας μας ζητάει να ρηγματώσουμε & να αποκοπούμε από την Ιστορία μας. Αριστερές ιδεοληψίες».

 

Το σχόλιο αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Τζήμερο, ο οποίος εμμέσως πήρε θέση ΣΥΡΙΖΑ και επέπληξε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ από το ίδιο ηλεκτρονικό βήμα.

 

Εγραψε ο κ. Τζήμερος:

 

«Μάκη, ντροπή! Η ταυτότητα και η παράδοση εκατοντάδων ετών δεν είναι άρθρα του Συντάγματος. Στα κοσμικά κράτη όλου του κόσμου, από τις ΗΠΑ μέχρι τη Γαλλία, μια χαρά συνυπάρχουν παράδοση και αστικό κράτος. Σύνταγμα στο όνομα της Αγ. Τριάδος είναι προσβολή στην ίδια τη θρησκεία».

 

Ποιος θα το ‘λεγε ότι θα το ζούσαμε και αυτό. Αν και είναι σαφές ότι έχουμε ακόμη πολλά να δούμε και να ακούσουμε…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.