ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ποιο «κέντρο του Μαξίμου» απειλεί τον Κοτζιά;

Ποιο «κέντρο του Μαξίμου» απειλεί τον Κοτζιά; Κύριο

15:37 - 05 Νοε 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όσο και αν προς το παρόν έχει φύγει από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, η υπόθεση Κοτζιά-Καμμένου δεν φαίνεται ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη ούτε και ότι θα τελειώσει σύντομα.

 

Κατά πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Εστία, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έχει καταθέσει 10σέλιδη μηνυτήρια αναφορά (κατά μια σελίδα μακρότερη από την επιστολή παραίτησής του…), στην οποία στρέφεται κατά πολλών.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα: «για τις υποθέσεις με τις βίζες στις οποίες ενεπλάκη από τον υπουργό Αμύνης και το όνομα του επιχειρηματία Σόρος, από το περιβάλλον του κ. Κοτζιά λέγεται μετ' επιτάσεως πως κύρια πηγή της διαρροής δεν είναι ο υπουργός Αμυνας, αλλά κέντρο εντός του Μεγάρου Μαξίμου. Αυτό θεωρεί πως κρύβεται πίσω απο τα δημοσιεύματα».

 

Σύμφωνα δε με δήλωση του κ. Κοτζιά προς συνεργάτες του, η οποία περιλαμβάνεται στο δημοσίευμα, ο πρώην υπουργός αναφέρει «θέλουν να με φοβίσουν αλλά δεν θα τα καταφέρουν».

 

Προφανώς το πνεύμα τέτοιων δηλώσεων και οι ενέργειες που περιγράφονται, δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο αστεία.

 

Ίσως όμως το πιο ενδιαφέρον σημείο σε όλη αυτήν την ιστορία, να είναι αυτό το «κέντρο εντός του Μεγάρου Μαξίμου», που ενορχηστρώνει τις διαρροές.

 

Ποιο μπορεί να είναι αυτό;

Ο Πρωθυπουργός;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος;

Το γραφείο Τύπου;

Μήπως κάποιο πρόσωπο που αρχικώς είχε τοποθετηθεί στο ΥΠΕΞ και εν συνεχεία απομακρύνθηκε, έπειτα από σκληρή κόντρα με τον κ. Κοτζιά, καταλαμβάνοντας θέση στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον;

 

Υποψίες έχουμε, κάποια στιγμή θα μάθουμε…

Τελευταία τροποποίηση στις 15:42 - 05 Νοε 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.