ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η κυβέρνηση στα δικαστήρια αναστενάζει

Η κυβέρνηση στα δικαστήρια αναστενάζει Κύριο

12:45 - 06 Νοε 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εχουμε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες με την κυβέρνηση που παριστάνει ότι διευθύνει την χώρα;

 

Σε ένα υπουργικό συμβούλιο, για πρώτη φορά στα χρονικά δύο υπουργοί τσακώνονται μεταξύ τους. Θέμα του τσακωμού: τα λεφτά.

Ο ένας έπειτα από λίγες ημέρες παραιτείται.

 

Και έπειτα από λίγες ακόμη ημέρες καταθέτει μία μήνυση κατά παντός υπευθύνου, συνατουργού, συνυπαιτίου ή οποιουδήποτε άλλου προκύψει από την προανάκριση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και διασποράς ψευδών ειδήσεων.

 

Δεδομένου ότι ο εν λόγω πρώην υπουργός μερικές ημέρες νωρίτερα είχε κατονομάσει τον υπουργό με τον οποίο είχε τσακωθεί στο υπουργικό για διάφορα σχετικά, υπάρχει η βάσιμη υποψία ότι η μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενδέχεται να στρέφεται και κατά του παραμένοντος στην κυβέρνηση υπουργού.

 

Εν ολίγοις, ένα μέχρι πρότινος μέλος της κυβέρνησης μηνύει έναν εν ενεργεία υπουργό. Πρωτότυπο και ενδεχομένως διασκεδαστικό.

Το ακόμη πιο περίεργο σε όλα αυτά είναι ότι μετά την μήνυση, η υπόθεση στέλνεται στον εισαγγελέα διαφθοράς… Γιατί;

 

Με σχετική ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Δεν είναι βέβαια και το μόνο από όσα ζούμε εσχάτως.

Και να μην ξεχνούμε, υπάρχει και το προηγούμενο της περιφερειάρχη η οποία είχε καταθέσει επίσης μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κάτι πλημμύρες. Δηλαδή ενδεχομένως και κατά του εαυτού της.

 

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει σίγουρα πρόβλημα να πιστέψει ότι αυτά συνέβησαν πράγματι σε αυτήν την χώρα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.