ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο «Φράνκι» εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα;

Ο «Φράνκι» εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα; Κύριο

15:48 - 13 Νοε 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Από τον χώρο του αθλητισμού λέγεται ότι θα είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την δημαρχία της Αθήνας, κάτι που ταιριάζει στην ατάκα του Πρωθυπουργού για «κάποιον που δεν ξέρει να χάνει».

 

Μέσα στο γενικό αλαλούμ που επικρατεί στην Κουμουνδούρου, οι προτάσεις είναι πολλές και πρόσωπα από το κόμμα είτε δεν βρίσκονται, είτε δεν προθυμοποιούνται, είτε δεν «τραβάνε». Βουλευτές πολύ δύσκολα πείθονται να εγκαταλείψουν την ελπίδα επανεκλογής και να «καούν» με μία υποψηφιότητα χωρίς πολλές ελπίδες στην Αθήνα, ενώ ακούγονται και άλλα, ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί.

 

Σε κάποιους ο Παύλος Γερουλάνος έμοιαζε με μία εκδοχή, σε άλλους φαίνεται ελιτίστικη. Μία άλλη ομάδα πάλι δεν διστάζει να σκεφτεί ακόμη και την στήριξη του Κώστα Μπακογιάννη, έστω και αν κάτι τέτοιο θα σήμαινε άτακτη υποχώρηση και παραδοχή πολιτικής ήττας. Θα μπορούσαν να το ντύσουν με τον μανδύα της υπερκομματικής διάθεσης έναντι στην αυτοδιοίκηση.

 

Μέσα σε όλα αυτά, από το βράδυ της Δευτέρας η φημολογία και οι διαρροές παρέπεμπαν σε όνομα από τον χώρο του αθλητισμού. Και επειδή ο Τσίπρας είναι γνωστός Παναθηναϊκός, το πρόσωπο του υποψηφίου πιθανώς να προέρχεται από εκεί.

 

Κάποιοι μαρτύρησαν το όνομα του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις που περιέγραψε ο Πρωθυπουργός, αλλά και πάλι υπάρχει το ερώτημα: είναι επαρκής υποψηφιότητα για να κρυφτεί πίσω της ο ΣΥΡΙΖΑ; Ο ίδιος πάντως, με δήλωσή του στο newsbomb ενημερνώνει ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση με κανέναν. 

 

Το πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ παραμένει όμως και είναι μεγάλο...

Τελευταία τροποποίηση στις 17:10 - 13 Νοε 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.