ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Παπαδημούλης «βγάζει λάδι» τον Γεωργίου (ΕΛΣΤΑΤ). Τώρα το θυμήθηκε;

Ο Παπαδημούλης «βγάζει λάδι» τον Γεωργίου (ΕΛΣΤΑΤ). Τώρα το θυμήθηκε; Κύριο

13:22 - 15 Νοε 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Τι έπαθε ο Δ. Παπαδημούλης και εμφανίζεται τόσο πολύ εκτός γραμμής στο ευρωκοινοβούλιο; Ενώ η κυβέρνηση και κορυφαία στελέχη της έχουν εκστομίσει τα απίθανα επί σειρά ετών για τον Ανδρέα Γεωργίου, τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ ο οποίος ταλαιπωρείται δικαστικά για τις διαπιστώσεις της υπηρεσίας σχετικά με το ύψος του ελλείμματος του 2009, έρχεται τώρα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να πλέξει το εγκώμιό του.

 

Μιλώντας στην Ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου ο κ. Παπαδημούλης εμφανίστηκε σαν να κάνει δήλωση μεταμέλειας: «Για το έλλειμμα του 2009, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, που ήταν 15,1% και όχι 6% όπως μας έλεγε με πλαστά στοιχεία και μαγειρεμένες στατιστικές η κυβέρνηση της ΝΔ, φταίνε οι τότε κυβερνώντες και όχι ο κύριος Γεωργίου», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Χαίρομαι, γιατί το Συμβούλιο και η Κομισιόν, αλλά και η Eurostat, το Eurogroup και ο ESM, επιβεβαιώνουν ότι και σήμερα και όλα τα τελευταία χρόνια από το 2010 και μετά, οι ελληνικές δημόσιες στατιστικές είναι απολύτως αξιόπιστες».

 

Προσέθεσε δε και αυτό: «Όσοι επιχειρούν σήμερα να αξιοποιήσουν τις δικαστικές περιπέτειες που ταλαιπωρούν τον κ. Γεωργίου για να πλήξουν τη χώρα μου, την Ελλάδα, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να υπενθυμίζουν τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και τα πλαστά στατιστικά στοιχεία, που ανάγκασαν τον Πρόεδρο Γιούνκερ το 2010 να πει το περίφημο ‘thegameisover’ για τις τότε ελληνικές κυβερνήσεις».

 

Ποιους εννοεί άραγε; Μήπως τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο οποίος προ διετίας χαρακτήριζε αμφιλεγόμενο πρόσωπο τον κ. Γεωργίου και απαράδεικτη, ως «ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας» την επιστολή της Κομισιόν για την δίωξη κατά του κ. Γεωργίου;

 

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λένε, αλλά δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα οι μεθοδεύσεις αυτής της κυβέρνησης, ίσως και να το αναγνωρίζει αυτό ο κ. Παπαδημούλης…

Τελευταία τροποποίηση στις 14:51 - 15 Νοε 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.