ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τελικά τους διασκέδασε πολύ ο Αλέξης στο SPD... (video)

Τελικά τους διασκέδασε πολύ ο Αλέξης στο SPD... (video) Κύριο

13:32 - 19 Νοε 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ήταν κάποτε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είτε έσπευδε να δηλώσει ότι κυβερνά μία διεφθαρμένη χώρα, είτε δεχόταν τις προσβλητικές ερωτήσεις δημοσιογράφου που τον κυνηγούσε στους διαδρόμους του φόρουμ του Νταβός…

 

Και είχε δεχθεί ο τότε Πρωθυπουργός τόσες επιθέσεις και τέτοια κριτική, άλλοτε βάσιμη, άλλοτε πέραν των ορίων και άσχετη με τα περιστατικά.

Τώρα όμως έρχεται να αποκαλυφθεί και πάλι ότι πάντοτε υπάρχουν και χειρότερα. Και αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Σε εκείνο λοιπόν το δήθεν συνέδριο του SPD πριν από 10 ημέρες στο Βερολίνο, τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα παρουσίαζε το επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Τσίπρα. Όχι μόνο επρόκειτο για μία μάζωξη ελάχιστης βαρύτητας και σημασίας, αλλά ο κ. Τσίπρας έγινε και αντικείμενο χλευασμού από δημοσιογράφο χιουμοριστικής εκπομπής, χωρίς να αντιδράσει και περιοριζόμενος σε ένα παγωμένο και αμήχανο χαμόγελο…

 

Όπως αποδείχθηκε, η μεγαλειώδης παρουσία του κ. Τσίπρα στο «συνέδριο», δεν ήταν και τόσο μεγαλειώδης. Και φάνηκε όταν προβλήθηκε το στιγμιότυπο της εκπομπής «Ηeute-show».

 

Σε αυτό, ο Γερμανός δημοσιογράφος κάνει στον κ. Τσίπρα την εξής ερώτηση στα αγγλικά και ενώ ακούει ολόκληρη η αίθουσα: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@@@μένο από την χώρα σας;».

 

Και εκείνος δεν απάντά τίποτε. Ολοι όμως ξεσπούν σε γέλια, συμπεριλαμβανομένης και της επικεφαλής του SPD, Αντρέα Νάλες, η οποία κάθεται δίπλα στον Ελληνα Πρωθυπουργό.

 

Ομολογουμένως, διασκέδασαν πολύ, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο:

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.